Motorral ha gyorsan hajtok az ú fix traffi előtt mit tud csinálni?
Előtte 70-80-al mentem, de folyamatosan lassítottam, majd áthaladtam alatta, ott és utána már 50-el mentem. Hátulról ugye már le tud fényképezni, mert van rendszámom, azonosítható vagyok, elölről viszont nem. Hogy van ez?
Láttam a működési elvét magyarázó videót, nem kell belinkelni, de abban erre a helyzetre nem ad választ.
"Mer aztán nagyon száguldozok... szánalmas, hogy elmegyek motorozni és már rettegek, hogy mikor jön csekk... eladom a p*csába..."
"Jó nem is az a lényeg, hanem, hogy nem lehet elmenni motorozni, mert attól kell minden méteren fosni, hogy megvágnak... szánalmas..."
Ezért lehet, hogy durván le leszek pontozva, de akkor is kimondom: a te picsogásod a szánalmas. Túllépted a sebességhatárt, most kapsz egy büntit, ezt befizeted, legközelebb jobban odafigyelsz, ennyi. De emiatt ekkora hisztit csapni, hogy eladod a motort, meg hogy nem lehet motorozni, egész egyszerűen nevetséges. És nem kéne minden méteren fosnod attól, hogy megvágnak, ha betartanád a szabályokat (igen, a sebességhatárt is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!