Egy ismerősöm nevelőotthonban nevelkedett és még nem dolgozik, de már van gyereke, most szeretne megtanulni vezetni, szerintetek hogyan kezdjen hozzá, ilyenkor az állam állja?
Figyelt kérdés
Mivel már majdnem a barátom én mondtam, hogy van egy családi vállakozásunk jöjjön dolgozni, de nincsen kedve, pedig én meg már szívesen segítenék olyannak, akinek jelent valamit a család. a gyerekével se igazán tud hová menni, ilyenkor az állam azt is vállalja?2016. ápr. 12. 10:47
1/6 anonim válasza:
"Nincs kedve."
Ja, egyszerűbb mindent állambácsitól várni. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem kap ingyen jogosítványt.
2/6 A kérdező kommentje:
mostanában a fidesz sokkal többet tesz a nevelőotthonban kerültekért szerintem, mint régen tett, de szerintem biztos nem kap ingyen, dolgozni viszont biztos fog, azt általában szoktak, ha nem is ingyen az intézetesek
2016. ápr. 12. 11:27
3/6 A kérdező kommentje:
pedig van hely a családi vállalkozásunkban is, ilyenkor nem is tudja mit tegyen az ember, mivel tesz jót, már dolgozik két családos is nálunk, ők imádják a munkájukat, azoknak is vannak gyerekeik, de annyira félek, hogy a családosok rosszul hatnak az intézetesre, aki egyedül van
2016. ápr. 12. 11:42
4/6 anonim válasza:
Nem dolgozik de azért gyereke van. Dolgozni meg lusta. Gratulálok.
5/6 anonim válasza:
Nincs kedve dolgozni. Gyereke bezzeg van.
Kérdező, nem ilyenekkel kéne barátkoznod, ha jót akarsz magadnak.
6/6 anonim válasza:
Meg az is vicces, iylenkor mindig az ismerősöm, haverom, macskám kölykének gazdája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!