Miért nem tiltják meg a bicikliúton való kutyasétáltatást?
A problémá ott gyökedzik, hogy nem az általános műveltség része a KRESZ. Általános iskolában kéne tanítani. Mindenkinek.
Elém gyerek ugrott ki múltkor. Meg is kérdeztem a szüleit, hogy tudja-e, hogy most ő járt jól és a horzsolást neki köszönhetem, és ezért felelősséget kell vállaljon.
Pont leszarta.
Ma kemény nekem jött egy bringás a gyalogos úton, azaz járdán. Ott is hagyott, pedig csattant is.
Szóval most már én is geccizni fogom a bringásokkal... Mert elegem lett. Kaptok ti szöget, meg üveget a bringa útra!
A 9-es válaszoló bemutatja, miért tart itt a közlekedési morál.
Mindenki általánosít. Az összes biciklis/autós/gyalogos bunkó paraszt, szabálytalan, kivéve persze engem. Ezért persze jár a "büntetés". Egy biciklis fellökött? Üveget a bringaútra! Kit érdekel, ha egy teljesen normális kerékpárosnak szétvágja a kerekét? Egy gyalogos a zebrától 30 méterre ment át? Egy zebránál sem állok meg ezentúl! Szerintem lassan ment az előttem levő? Akkor még 2km-en át büntetőfékezek neki egy sort, aztán mindenkit letolok, aki elém kerül!
Hülyék mindenhol vannak, ezt sajnos meg kell szokni, de hogy emiatt más normális emberekkel csesszünk ki, az nonszensz. Egyébként valóban tilos, ha van időd, akkor pár értelmesebbnek kinézővel meg lehet próbálni szóba állni, és megkérni, hogy ne ott sétáltasson. A barommal meg igazán sokat nem lehet tenni, ez a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!