Mi volt a legnagyobb baromság, amit eddig a közlekedés során, bármilyen járművel elkövettél?
Kerékpárral,motorral,autóval, bármivel, amit te vezettél.
A legemlékezetesebb "nem sokon múlt" történetre lennék kíváncsi.
Biciklizés közben idióta módon telefonáltam, és jobb kezemben volt a telefon. Jött egy lejtő és az alján egy betorkolló út, ahonnan jött egy autó. Mivel csak a bal kezem volt a kormányon, így sikerült teljesen besatuznom az első féket... telefon repül, én repülök, bicikli repül, pont alám, én meg hassal ráestem a kormányra. Csodálom, hogy nem szúrta át a gyomrom, még utána egy fél évig látszott a nyoma. És szerencsére a kocsis időben kapcsolt, és ő sem lapított ki, pedig neki volt elsőbbsége, én meg bezuhantam elé.
Kocsit csak másfél éve vezetek, szinte napi szinten, de szerencsére azzal még nem volt necces szitum, remélem ez így is marad.
Kamionnal 1x1 sávos úton 160 km/h-val részegen szembejövő forgalom mellett előztem a többi kamiont, jobban mondva kamionkomvojt szlalomozva kanyargós úton :) Na meg rakományom is volt :)
Na jó ez az Euro Truck Simulátorban volt :)
2 pálinka után vezetés...
Szerencsére 50 méterrel később az árok biztosította, hogy ne legyek ekkora barom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!