Ancsykavagyok kérdése:
Aki mostansag vizsgazott forgalombol naluk is igy volt? Vagy csak en szivtam meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne, hogy ki ismeri az Arvai autoiskolat Miskolcon. Es mi a velemenyetek rola. Sajnos nekm rosszak a tapasztalataim. Nem tudom, hogy valtsak e iskolat, oktatot! Kressz, elsosegely sikeres volt. Forgalombol eloszor tenyleg az en hibambol buktam meg. Szerintetek mennyire szabalyos az, hogy a masodik vizsgamon letudtam a 45perces vizsgaidot, vizsgakort sikeres volt, majd az oktatom es a vizsgabiztos suttogtak valamit. Rahuztam plusz 10percet a vizsgamra mert ra ert meg a vizsgabiztos a kovetkezo oraig. Olyan helyre vittek ahol utburkolati jel mar le volt kopva nem volt lathato. Szabajosan jobb oldalon kozlekedtem akkor is.20 tablanal 20al mentem es megbuktattak. Az autot en vezettem vissza a kozlekedesi hatosaghoz ahonnan kiindultunk. Ez hogy lehetseges?Nem kellett volna helyet cserelnem az oktatommal? Az indok az volt, hogy a forgalmat feltartottam az idokolatlanul lassu vezetessel mert 20tablanal 20-al mentem. Ha 30-al megyek akkor is megbuktatnak. Ugy hogy 2x buktam forgalombol 290ezer forintba van a jogsi. Van aki 2x bukott es ennyibe kerult neki? En ezt soknak tartom. A vizsga oraert tenyleg fizetni kell? Most masodjara azt is kifizettete velem az oktatom. Nem ertem miert fizetunk ki ennyi penzt mikor "szarnak" rank az oktatason.100percbol kb 60-70perceket vezettem es nem keveset fizettem erte. Valaki tud normalis oktatot esetleg aki nem azon van hogy lehuzzon, es betartja azt a 100percet es nem a dolgat intezi az ora kozben? A vizsgabiztosrol meg annyit hogy azt mondta nem tudott volna nyugodtan aludni ha nem buktat meg.2016. febr. 22. 22:06
11/12 anonim válasza:
Álljunk megy egy pillanatra:
Az indokolatlanul lassú haladás önmagában NEM elég a bukáshoz. Nézzél meg egy vizsgalapot, nem a sikertelenséget okozó hibák között van ez felsorolva. Egy hibáért meg nem adhatnak többször hibapontot.
Tehát volt ott még más baj is, ezt már csak rányomták, hogy ne menjél át. A többi hibád miatt nem akartak átengedni.
12/12 anonim válasza:
Csak egyetlen ellenszer van vizsgán : hibátlan vagy némi kis hibával végrehajtott forgalmi vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!