Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Aki mostansag vizsgazott...

Ancsykavagyok kérdése:

Aki mostansag vizsgazott forgalombol naluk is igy volt? Vagy csak en szivtam meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne, hogy ki ismeri az Arvai autoiskolat Miskolcon. Es mi a velemenyetek rola. Sajnos nekm rosszak a tapasztalataim. Nem tudom, hogy valtsak e iskolat, oktatot! Kressz, elsosegely sikeres volt. Forgalombol eloszor tenyleg az en hibambol buktam meg. Szerintetek mennyire szabalyos az, hogy a masodik vizsgamon letudtam a 45perces vizsgaidot, vizsgakort sikeres volt, majd az oktatom es a vizsgabiztos suttogtak valamit. Rahuztam plusz 10percet a vizsgamra mert ra ert meg a vizsgabiztos a kovetkezo oraig. Olyan helyre vittek ahol utburkolati jel mar le volt kopva nem volt lathato. Szabajosan jobb oldalon kozlekedtem akkor is.20 tablanal 20al mentem es megbuktattak. Az autot en vezettem vissza a kozlekedesi hatosaghoz ahonnan kiindultunk. Ez hogy lehetseges?Nem kellett volna helyet cserelnem az oktatommal? Az indok az volt, hogy a forgalmat feltartottam az idokolatlanul lassu vezetessel mert 20tablanal 20-al mentem. Ha 30-al megyek akkor is megbuktatnak. Ugy hogy 2x buktam forgalombol 290ezer forintba van a jogsi. Van aki 2x bukott es ennyibe kerult neki? En ezt soknak tartom. A vizsga oraert tenyleg fizetni kell? Most masodjara azt is kifizettete velem az oktatom. Nem ertem miert fizetunk ki ennyi penzt mikor "szarnak" rank az oktatason.100percbol kb 60-70perceket vezettem es nem keveset fizettem erte. Valaki tud normalis oktatot esetleg aki nem azon van hogy lehuzzon, es betartja azt a 100percet es nem a dolgat intezi az ora kozben? A vizsgabiztosrol meg annyit hogy azt mondta nem tudott volna nyugodtan aludni ha nem buktat meg.
2016. febr. 22. 22:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen miatt buktatott meg, fel kellett volna emelned a hangod. Szerencsére nekem nem voltak ilyen rossz tapasztalataim, az összes kategóriámat amikor csináltam, pénzlehúzás nem volt. Egyszer buktam meg még amikor először mentem segédmotorból.
2016. febr. 22. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:

A vizsga órát is ki kell fizetni, máshol is.

Fura, ha ilyenért buktatott meg. Rákérdeztél ott? Vagy legalább az oktatóddal megbeszélted?

Elsőre én is buktam. De mi utána az oktatóval kiveséztük az egész utat.

Sok múlik van a vizsgabiztoson. Van olyan, akire azt mondta az oktatóm, hogy ha xy lesz, akkor 99% a bukás :)

2016. febr. 22. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
290 ezer? Úrsten, milyen helyen vagy te? Nekem 160 ezer volt az egész pedig 3x buktam forgalmin.
2016. febr. 22. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Miskolcon száz perc egy óra? - jobb helyeken 60 percből áll egy óra (nem értem ezt a részt, de nem is ez a lényeg)

1 - kifejthetnéd részletesen hogy jött össze eddig 290ezer befizetésed.

2 - A forgalmi vizsgán irányíthatnak olyan helyekre, ahol még nem jártál, az ellen nem lehet kifogásod, de egyértelműen le van írva, a vizsga ideje max 50 perc lehet.

Ezt a vizsgabiztos, oktató is tudja, és ha meg akarnak buktatni találnak rá okot a megadott időn belül, nem fognak "túlóráztatni".

Nekem nem kerek az a történet.

2016. febr. 22. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Mese.
2016. febr. 22. 23:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Egy ora 50perc vezetes.De osszevonnak 2orat.Igy 100percet vezetsz egy oran.A 290ezer ugy jott ossze.Hogy:120ezret kifizettem a sulinak.6000korul volt a kressz vizsga.Elsosegely:19.000.-Forgalmi vizsga:11000.- Az iskola vizsga elott kotelez arra hogy plusz 10orat vegyel 32000.- Aztan ha az oktato ugy gondolja meg venned kell orat.En biztosra akartam menni.Vettem 4 orat mert ereztem hogy nem keszultem fel meg a vizsgara.18000.- Megbuktam.11000.-forgalom.20orat kellett vennem 64000.- Ugye ez a 20x50perc.. Osszevonta ezt is az oktato ed 10x vezettem 100percet elvileg.Gyakorlatilag intezte a dolgat kozben.Hiaba szoltam nem erdekelte.Es zsebbe is kellett adnom.. Jelzem!Senkit nem akartam lefizetni!Ha tudok vezetni akkor engedjenek at elven vagyok!A vizsgabiztossal a vegen mikor megbuktatott osszevesztem.Mostmar felek hogy a kovetkezo alkalommal is o fog vizsgaztatni.Tanulo letemre ne magyarazzam meg mieet buktathat meg..
2016. febr. 22. 23:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha mese lenne nem kérdeztem volna!Es megvannak a bizonylatok is amiket fizettem..
2016. febr. 23. 00:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Megbuktál és az oktatód 10 órát vetetett veled ? Na az a lehúzás, meg a plusz órák...

Egyébként Miskolcon megy a kenőpénzezés....

Szinte bármilyen apróságon meghuzhatnak joguk van hozzá, B kategóriával én is szivtam 3 szor mentem, de a többi elsőre ment. Nekem a vizsga ideje meglepő én soha nem mentem 30 percnél többet.

Kicsit lehúzós ugy érzem az oktató meg az iskola is.

Az autót vissza vezeted a közlekedési hatósához, ez nálam is igy volt egyszer, és ott közölték. A 20-as táblánál meg szerintem az volt, hogy egy bekötő utat nem vettél észre, ami feloldja a táblát, mondjuk szerintem akkor se jogos a bukás, max hibapont adható szerintem.

2016. febr. 23. 09:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Gömöri hid alatt buktatott meg a vizsgabiztos.Amit nem ertek..A nagy forgalomban a felsozsolcai korforgalomban kovettem el hibat amit eszre is vettem.Es o nem szolt erte.Nyugodtabb lennek ha azert buktatott volna meg.Mert ez eleg gyenge indok bolt tole a bukashoz.A hid alatt nincs olyan forgalom mint ott.. Nekem eszembe se jutott hogy lezsirozzam a vizsgat.Az oktatom az elejen kikototte nala ilyen nincs.Viszont o rendesen szedte a penzt tolem.Valaki tud ajanlani normalis oktatot?
2016. febr. 23. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:

A vizsgaórát valóban ki kell fizetni.

Én nem buktam, de így is 270 volt a jogsim mindennel együtt.

Hogy mit és hogyan rontottál, nem tudom, nem ismerem Miskolcot, fogalmam sincs, milyen forgalmi szituációról és milyen környékről van szó.

2016. febr. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!