Sok birka miért nem képes lekapcsolni a távolságit, ha a szembe sávban jön valaki?
Rossz minőségű, kis forgalmú úton közlekedek, jobbról-balról erdő, az út sok km-en át kanyarog.
Elhiszem, hogy ő is látni akar, de én látok a távolsági nélkül is, addig amíg elmegy mellettem a másik.
És mégis minden egyes nap ugyanaz a forgatókönyv, már nagyon unom, nem mellesleg pedig életveszélyes.
mert bunkók
nekem nincs jogsim de a rokonaim mindig lekapcsolják a reflektort ha jön szembe egy autó
1. Lehet, hogy elfelejti, hogy távolságin van. Megoldás: röviden rávillantasz és lassítasz.
2. Lehet, hogy fél attól: nem lát meg időben egy akadályt, miközben elhalad melletted. Megoldás: röviden rávillantasz és lassítasz.
3. Lehet, hogy tele van pakolva a kocsija és nem tűnik fel neki, hogy rossz így a tompított magassági beállítása. Ez neked tűnhet akár távolsági fénynek is. Megoldás: röviden rávillantasz és lassítasz.
van, aki villantás után leveszi, más ugyanúgy jön továbbra is.
de basszus, ne "felejtse el", mikor az múlik rajta, hogy a másik esetleg kisodródik, mert a kanyarban nem lát semmit.
a büdös életben nem derül ki, hogy ki volt az a tahó, de te lehet az árokban kötsz ki, több százezres, több milliós károd keletkezik, és ha túléled, lehet örökre tolószékben leszel.
vagy ha a gyerekeddel történik ez meg, hogy a másik tapló elvakította, nem fogod ilyen lazán felfogni, hogy ", túl van ez misztifikálva!"
Mert túl sokat behegnek és nincs eszük 😊
Egy birka
Beeeeeeeee
Ezen kár fennakadni,ráteszed a refit te is, és máris leveszi a másik. Ha meg nem veszi le,akkor nem is refivel jött csak le van terhelve a kocsi és vagy nincs is benne gyárilag magasságállító(elég sok régebbi kocsiban nem volt) ,vagy az már rég elromlott (gyakran előfordul)
Az is lehet hogy nem veszi le a ráreflektorozás ellenére sem,mert csak,ez a legritkább eset tapasztalatom szerint.
"de te lehet az árokban kötsz ki"
Ezt nem nagyon értem. Ha te nem látsz semmit, akkor is haladsz tovább a semmibe, ésmás lenne a hibás, ha árokba hajtanál???
Én suzukit vezetek, úgyhogy ahogy fentebb is írták, nekemelég simán este közlekednem, hogy alig lássak. Főleg a rosszul beállított tompított fénnyel közlekedőkkel szemben. De ekkor megyek lassabban akár 40-nel, mertha nem látok semmit, nem szeretek száguldozni.
Egyébként én a ködlámpásokat szeretem. Akik városban használják, és hiába megyek mögöttük, eszükbe nem jut lekapcsolni, ha villogok, akkor se. Nekem meg follyon ki a szemem... Nem értem forgalomban minek kapcsolják fel, amikor lakott területen belül nem is lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!