Ha 100-al megy valaki es defektet kap hirtelen, mi tortenik az autoval? Elkepzelheto hogy atter a szembejovo savba?
Egyszer 90-nél észleltem,hogy kilyukadt a gumi.Szerencsére nem durrdefekt volt, csak leeresztett.Hajnali órákban történt, nem lett baj, a kocsit végig a sávomban tartottam, és lassan megálltam.
Lehetett volna rosszabb is.
Üdv
Ezen szoktam én is gondolkodni hogy meg tudnám e fognia kocsit ha hirtelen defektet kapnék elöl. CSak mert bármire rámegyek az nagyon jól érezhető a kormányon..
Egyszer kaptunk hátul durrdefektet 140 el az m3ason Miskolc után Budapest felé. Nem én vezettem de láthatólag különösebb gond nem volt az iránytartással. Viszont a kocsiba 3 an voltunk +nagyon meg volt pakolva papírral ezért mire megálltunk a sérült gumi teljesen szétfoszlott... Úgy kellett össze szedegetni a darabokat az út mentén. Aztán kipakolni a kocsiból mert nem ment alá az emelő.
Nekem volt első hajtott keréken durrdefektem.
Addig nem is volt gond amíg eszembe nem jutott hogy akkor megállok.
Amint fékezni kezdtem a hiányzó gumira dőlt a kocsi, és bekiált bekanyarodni felé.
Hát lementem az útról annak ellenére hogy teljes erőből ellenkormányoztam.
Szerencsém volt mert sikerült megállnom mielőtt ütköztem volna.
És szerencsém volt mert beton volt ott is ahova lecsúsztam.
Ha árok van , esetleg homok vagy föld , valószínűleg borulás a vége.
Szóval ha első kerék durran akkor le a gázt és hagyni míg megáll, esetlen nagyon finoman fékezni.
A hirtelen reakció azonos mértékű ellenreakciót vált ki, és elhalálozol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!