Motorozás közben zenét hallgatni?
Láttam már olyat hogy a csávónak a Harley-Davidsonba hangszórók voltak beépítve és útközben úgy halgatott zenét.
De én most arra gondoltam hogy sisak alá egy fülhallgatót és úgy zenét hallgatni. Meg a közlekedésre nem az M3-ast néztem ki hanem faluk közötti közlekedést közepes tempóba. Vagy így veszélyeztetném azt a pár kocsit aki 100km alatt szembejön?
Motorozás közben gyakran énekelek a sisak alatt xd és olyankor megfordul a fejemben hogy fülhallgatóval jobb lenne
Ha autóban megtehetem, hogy úgy bömböltetem a zenét, hogy kintről ne halljak semmit, akkor szerintem motorozás közben is lehet zenét hallgatni.
Ha mást is szeretnél hallani, akkor vagy ne agybadugósat használj, vagy csak az egyik füledbe dugd be.
Lehetni lehet motorozás közben zenét hallgatni, csak minek:
1. alapesetben a szélzaj rontja az ember hallását, úgyhogy valami, ami ezt túlharsogja, szintén nem a legjobb megoldás, talán még zajszűrős fülessel sem (ami nem épp az olcsók közé tartozik). Kb. mint komolyzenei koncertet adni egy termelést végző, gépektől, emberektől zajos üzemcsarnokban.
De, ha zenei aláfestés kell az énekedhez, akkor persze.
A közlekedés veszélyes üzem, így a figyelmet elvonni képes dolgok nem túl célravezetők. Főleg, ha méretednél fogva te húzhatod a legrövidebbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!