Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az ilyen kocsikkal mégis mi a...

Az ilyen kocsikkal mégis mi a francot művelnek?

Figyelt kérdés

Lakott területről kiérve szinte egyedül mentem az úton.

Aztán láttam,hogy jön mögöttem egy "füstölgő" autó, ami persze egy dízel Golf volt, de olyan fekete felhőt húzott maga után, hogy én ilyet még képen sem láttam.

Láttam,hogy nagyon meg van építve, elől még lökhárítója sem volt, szép kocsi is volt, de az a füst amit csinált.

Mikor leelőzött a fékre kellett lépnem, mert egyszerűen pillanatokig nem láttam tőle.

Az nekem is tetszik ha oda kormol egyet, de ez tényleg túlzás volt, szinte veszélyt jelentett a forgalom résztvevőire.

Mit művelnek az autóval,hogy így füstöljön?Mennyivel rontja az élettartalmát a motornak?

2016. febr. 7. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mit állítgatnak el rajta,de ez egy divat a dízeles fiataloknál,főleg a Golfosoknál.

Persze van esély arra is,hogy ennyire rossz a motorja,de nem valószínű.

Ezért simán bevonhatja a rendőr a forgalmit,aztán újra viheti vizsgára a kocsit,miután meg lett javítva.

És amúgy fel is lehetne jelenteni...

2016. febr. 7. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván nem jó a motornak, de elég jól bírják. Szoftveresen fel vannak tuningolva (chip) és van aki tesz rá nagyobb adagolókat vagy befecskendezőket is.

Keress rá a neten: smoke & charm. Elég beteg emberek, de hatalmas tábor, sajnos lejáratják a márkát.

2016. febr. 7. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja szmokendsárm . Azt hiszik ez menő "sármos" pedig oltári nagy prosztóság igénytelenség és környezetszennyezés, mellesleg teljesen szabálytalan is. De ismerjük a rendőreinket hatóságainkat ,ilyenért soha nem veszik le a rendszámot,pedig nyugodtan elküldhetnék pótműszakira az ilyen kocsit.

Jó tudjuk ,mi történne akkor: a műszakin vagy elővennék a deákigazolványt, vagy visszatekernék a füstcsavart átírnák a "chippet" és mikor megkapná a jó értékekről a papírt és a műszakit, első körben mennének a sufniba és visszatekernék füstölősre..

2016. febr. 7. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A teljesítmény érdekében megnövelik a befecskendezett tüzelőanyag mennyiségét. Csak, amikor túl sok a füst egy többszáz lóerős (és azokat a lóerőket a gyorsítás okán elő is állító) nyergesvontatóhoz képest, akkor nyilván még ugyanannyi teljesítmény leadása mellett sem jó minőségű az ő tuningjuk (pl. többet fogyaszt, mint kéne).

Az élettartam nem csak ennek függvénye elsősorban.

2016. febr. 8. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!