Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az autós ledudál a zebráról,...

Az autós ledudál a zebráról, ez normális?

Figyelt kérdés
Anyukámat kísértem át a bolthoz a zebrán, mivel egyedül nem tud menni. Nyilván lassan haladunk, nem úgy mint egy 15éves. Egy nyugdíjas pár lelassított hogy átenged aztán látta hogy totyogunk, és elkezdett dudálgatni meg mutogatni. Férfi volt a sofőr. Odaléptem a szélvédőjéhez és bekopogtam jó hangosan, erre elhajtott. Térfigyelő nincs ott sajnos. Szerintem nem kéne sürgetni a gyalogost főleg ha öreg és beteg. Nem?!
2016. febr. 6. 12:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondat tényleg jogos a francba. Na de nem egydül voltam ott, anyám tanúsítaná hogy le lettünk kergetve a zebráról. A sofőrt azt hiszem jól beszarattam mert elég nagy gázzal hagyta el a helyszínt. :))

Az autót megjegyeztem mindenesetre, a város nem túl nagy.. szerintem fogom még látni.

2016. febr. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!