Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lakott területen belül egy...

Lakott területen belül egy rendőrautó max mekkora sebességgel közlekedhet megkül. Jelzés nélkül?

Figyelt kérdés

#níínóó
2016. jan. 11. 15:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Kössz!
2016. jan. 11. 19:50
 12/31 anonim válasza:
Tegnap jöttem haza biciklivel, és a rendőrbá 80-90es tempóval megelőzött a megengedett 50 helyett
2016. jan. 14. 11:18
 13/31 A kérdező kommentje:
xd .. na erről beszélek :D
2016. jan. 14. 18:51
 14/31 anonim válasza:
54%

"Tegnap jöttem haza biciklivel, és a rendőrbá 80-90es tempóval megelőzött a megengedett 50 helyett"

Úristen....szörnyű, ez már-már eretnekség!!! Remélem azért a tér-idő kontinuum nem szakadt meg, és dementorok se fogják csoportosan ellepni Roxfort-ot! Esetleg még az is lehet, hogy a "rendőrbá" olyan címre sietett, ahol valaki segítségre szorult. Olyanokra is járnak ám, azzal a mondával ellentétben, hogy csak a trafi-bírság-baszogatás megy. ÉS még mielőtt jönne a kérdés, hogy "akkor miért nem szirénázott?" , a válaszom annyi, hogy csak!!

2016. jan. 15. 13:51
 15/31 jegecske válasza:
Mint ahogyan mi is mindannyian!
2016. jan. 15. 17:47
 16/31 anonim ***** válasza:

"ÉS még mielőtt jönne a kérdés, hogy "akkor miért nem szirénázott?" , a válaszom annyi, hogy csak!!"

Hát azért ez nem így működik, hogy a rendőrbácsi eldönti, hogy most akar e szirénázni ha vonulni kell vagy sem. Olyan sokszor előfordult régen, hogy mindenféle szar miatt bekapcsolták a megkülönböztető jelzést, ezért is figyelik ma már ezt a központból, de olyan hogy vonulni kell, de ő nem kapcsolja be, ilyen nem nagyon van. Nem is lehet. Azért villog, hogy észrevegyék és azért szirénázik, hogy meghallják. Kíváncsi vagyok, hogy ha egyszer belédrongyolna oldalról egy kereszteződésben egy ilyen rendőr, akkor mennyire védenéd. Főleg ha megkérdeznéd miért nem szirénázott ő meg csak annnyit válaszolna, hogy "csak", ugye hogy téged idézzelek. :D

Nem tudom akkor vígasztalna e, hogy rászoruló emberekhez sietett.

2016. jan. 15. 18:09
 17/31 A kérdező kommentje:
A 14 es válaszolónak az a mázlija, hogy anonim az oldal, mert most rendesen égeti magát az ilyen pancser dumával :)))
2016. jan. 15. 18:14
 18/31 anonim válasza:

A 14-es vagyok. A kérdezőnek annyit mondanék, hogy nem fogok lealacsonyodni a szintedre, lehetsz vagy 15 éves a kérdéseid és a reagálásaid alapján, menj inkább legózzál, az hátha jobban megy, mint feltenni ilyen érdekfeszítően evidens kérdéseket. Ha esetleg idősebb lennél, akkor ne haragudj meg a korod alábecsülése miatt, de megnyugtatlak, agyilag még annyi se vagy :)

16-os: butaságokat beszélsz, igenis sok mindenben dönt a rendőrbácsi akár hiszed, akár nem, néha még azokban is, amiket felsoroltál! A HA meg a MI LENNE HA , és a VOLNA pedig nem kategória, még sosem jött belém rendőr autó, úgyhogy ezt hagyjuk. De a "csak" kifejezést a válaszomban nem bunkóságból értettem, mondok 1 példát: legtöbbször azért nem kapcsolják be a fényjelzést, mert egyszerűen a közlekedés résztvevői rendesen bepánikolnak, illetve nem tudják mit kell csinálni, ha melléjük, mögéjük érkezik 1 villogó rendőr autó, és biztos lehetsz benne, hogy kevesebben teszik azt, amit kéne, mint aki csak simán félre húzódik, és elengedi a rendőr autót, utat biztosítva neki. Hidd el, tudom... Ezért ha gyér a forgalom, nem kapcsolják be a villogót, felesleges, lehet az nélkül is haladni. Az, meg hogy más azt látja, hogy OK NÉLKÜL száguldoznak, meg "biztos kávézni sietnek", meg többel mennek mint kellene, hát ez van, ez egy ilyen játék, csak azt felejtik el, hogy lehet éppen az ő hozzátartozójukhoz sietnek, mert segítségre szorul.

2016. jan. 15. 19:04
 19/31 anonim ***** válasza:

Mindenki hajt gyorsan. Ha a rendőr beméri valaki egyből azzal kezdi, hol a kép a felvétel??? A rendőr is mondhatja, hogy nincs lézer szemed, 200-al is mehet ha nem mérted be hitelesen, mint ahogyan tőlük is elvárják amikor traffiznak:-)

Gondolom amikor biciklizel lézer szemed volt és megállapítottad, hogy mennyivel ment. Sok autó megy szemmel láthatóan gyorsan. Ha nincs traffi, nincs büntetés... Ennyi.

Egyébként meg minek hajtanak a rendőrök. senki élete nem ér annyit......

2016. jan. 19. 22:07
 20/31 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Hát ezt már csak azért sem nagyon akarom elhinni, hogy ilyet csinálnak a rendőrök, mert okoznak egy balesetet úgy hogy nem volt megkülönböztető jelzés és mégis vonultak, még lehet ki is rúgják őket, de hogy nagy megrovásban részesülnének az tuti. Szerintem igenis érdemes foglalkozni a "ha" meg a "lehet" kategóriával. Apámba egyszer már majdnem belement egy ilyen idióta rendőr. Beláthatatlan útkereszteződés, jön a gyökér 140-el a védett úton sziréna nélkül. Pár centivel húzott el apám mellett. Az volt a szerencse, hogy apám látta, hogy jön (ő már kint volt a védett úton) és nem belefékezett, hanem gázt adott és így kerülték el az ütközést. Ilyenről sem hallottam még, hogy azért nem kapcsolnak megkülönböztető jelzést, mert bepánikolnak tőle az emberek, pedig sofőr vagyok. :D

Azt aláírom, hogy sokan azt se tudják fiúk e vagy lányok, ha meghallják a szirénát, de hogy ezért ne kapcsolják be... még mindig azt mondom, hogy sokkal veszélyesebb így. Meg hiába a gyér forgalom, akkor is kell valami ami figyelmezteti az autósokat (és nem utolsó sorban a gyalogosokat), hogy ez a vasdarab nem a megengedettel jön, hanem sokkal gyorsabban.

2016. jan. 19. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!