Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autópályán, nagy sebességnél...

Autópályán, nagy sebességnél mennyi az esélye annak, hogy az utánfutó önálló életre kel?

Figyelt kérdés

Az M3-ason mentem, 120-as tempóval elvoltam a külsőben.

Aztán csak néztem egyet amikor egy Jaguár XF dupla tengelyes trélerrel 130-140-el megelőzött.A tréleren egy másik Jaguárt vitt ami ponyvával volt letakarva (a kerekeit láttam, és a formája alapján is vagy egy ugyan olyan XF vagy egy új XJ Jaguár volt a ponyva alatt)

2015. dec. 16. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gyorshajtásért aligha büntethetné meg, csak akkor, ha a trafi lekapta. Max közúti veszélyeztetésért.
2015. dec. 16. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Mennyi az esélye? Oroszrulett 5 golyóval...

[link]

2015. dec. 16. 20:32
 13/15 Beviz Elek ***** válasza:

Hasonlót láttam, bár annak szerencsésebb vége volt, mindössze egy lámpa bánta a tréleren, illetve ki kellett húzni az árokból a trélert.

M5 éjszaka, kis SUV féle húzott tréleren egy Transitot. Okokat nem tudok a szédelgésre, messziről csak annyit láttam, hogy a lámpa egyik pillanatban erre, másikban arra világított.

Szerencsére borulás nélkül az árokban keresztbe "leparkolt" a tréler Transittal a tetején, a kis SUV pedig a leállósávon keresztben, az orra belógva a szélsőbe. Segítettünk szétakasztani hogy félreállhassanak, de így is majdnem levitte egy autós az elejét, hiszen éjszaka gyér forgalomban ingerszegény úton elbambult és nem vette észre ahogy lámpázunk és ott bóklászunk.

2015. dec. 16. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kell még nagy tempó sem hozzá. Elég egy ívváltás, ahol túlemeléssel aszfaltoztak és már el is indul a futó ( valahol a 95-100-as km környékén akad ilyen ).
2015. dec. 16. 23:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Velem nem egyszer fordult már elő az ilyesmi, igaz futó nélkül mentem 100-al és egy tréleres megelőzött 120-al.

Amúgy múltkor vittem futót pályán, 80 km/h-val mentem és hátulról belém szaladt egy román kisbusz :(

2015. dec. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!