Ti mit csinálnátok egy ilyen sofőrrel ha lenne rá jogkörötök?
Van a városunkban egy fehér Ford Mondeo (2010 körüli, nem a legújabb,de új)
Eddig négyszer láttam "akció" közben.
Első alaklom: piros lámpánál megáll (ez meglepő) a mögötte érkező autós kiszáll, erre a Fordos is kipattan és ökölbe tartott kézzel rohan a másik autós felé,hogy "szálljál vissza szálljál vissza mert szétb*szom a fejed te köcsög" (szó szerint idéztem, elnézést kérek)
Egy 190 cm magas, valóban kigyúrt, kopasz férfi a sofőr (hiába nagyon tipikus,nem arról van szó,hogy nem tudtam jobbat kitalálni, de tényleg ilyen az ember)
Második alkalom:
A folyamatos szembe forgalom ellenére elkezd előzni (tempóval jött, nem is lassított) a szemből jövő meg már jött volna az én sávomba ha ezt az idiótát nem engedem magam elé. (az esetről belsőkamerás videóm van)
Harmadik eset: szimplán közel 100-as tempóval elhúz a városban.
Negyedik eset: vasúti sorompó zárva, elhalad egy vonat, ő jön, sor kielőz, a lámpa piros, le van szarva, be a másik vonat elé, az kürtöl az ember még időben átér.
Ebből 2 eset az én városomban, és 2 a szomszéd városban.Már a rendszáma betű részét megjegyeztem, de szerintem más fehér Mondeo nincs is a környéken, szóval szerintem abba nem érdemes belekezdeni,hogy lehetett egy másik Mondeo is, mert nem.
Nincs rá jogköröm, és nem is mernék odaállni ennek a tagnak, de szerintem ez minden határon túlmegy amit művel.Mindenki követ el szabálytalanságot, de ez egy állat...komolyan!
Biztos,hogy nem jelentem fel még videóval sem.
Ez egy gátlástalan állat...
Ha van kamerafelvétel fel lehet jelenteni közúti veszélyeztetésért. Ha nincs,akkor elmondás alapján is lehet feljelentést tenni,de ezer százalék hogy mindent tagadni fog.
Másik megoldás: megvereted magad vele, aztán feljelented testi sértésért,és kap egy felfüggesztettet. Utána már lehet ingerelni,mert ha még egyet balhézik mehet a sittre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!