Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Segédmotoros kerékpárra...

Segédmotoros kerékpárra kötelezőek ezek a felszerelések?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az elsősegély dobozra , fényvisszaverős mellény , égőkészlet...

Fényvisszaverős mellényt nem kötelező felvenni ugye?

Az új kresz szerint akkor most már lehet az út jobb oldalán bárhol menni ? Le kell húzódni ha jön autó vagy ugyan úgy kikerül majd mint a többi autóst?

Tükör kötelező rá?Most készülök vele az első hosszabb útra 15 km azért kérdezem :$

2010. márc. 19. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
tükör kötelező. én a helyedben az út jobb oldalán haladnék, ha autó jön mögöttem, hogy önnyen el tudjn menni melletted. 15 km amúgy nem nagy távolság. Nekem annó balaton-szfvár oda-vissza nem volt hosszú út. Simsonnal.
2010. márc. 19. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előző írta, a tükör kell.A baloldali kötelező, ha jobb oldali nincs, azért nincs baj.Fényvisszaverő mellény nem kell, mert a motort ki kell világítani.Égőkészlet ? Hát max elől a lámpába, de ha kitudod cserélni vigyél,de szerintem kicsi a valószínűsége,hogy kiég.

Az új KRESZ-ről meg csak annyit,hogy általában az utakon régi jogsisok vannak.

Egy M-kategoris jogsis :)

2010. márc. 22. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :) minden esetre bal oldalra vettem egyet :)
2010. márc. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!