Ki közületek fuvarozó vagy cégnél sofőr? Elégedett vagy a munkáddal?
Ha igen, akkor milyen járműtípust vezetel?
Kisteherautó?
Személyautó?
Kamion?
Busz? stb.
Nekem nem jött be.
Családot nem lehet tervezni mellette, vállalkozó nem fizet ki, okot keres, hogy most miért nem jó. 7,5 tonnást vezettem nemzetközibe.
én is hasonszörü vok az elsö válaszadóval.
de Én egy Volvo FH12 460-as szerelvényt kormányoztam. külföldi cégnél, és Unioztam. most csak a kicsi családomnak élek. nagy szopás a kamionozás család mellett.
munka hellyel-közzel oké volt. csak a pihenőt nem akartak adni. inkább kifizették. 8 hét meló után, 20 óra a családdal. hát kössz! kapják be... :(
annak jó akinek nincs családja és csak 20év körüli, és csak 5-7 évig akarja csinálni.
1. vagyok.
Én most elállok fegyveres állami céghez...legalább időben fog fizetni, mivel nem vállalkozó.
Én egyéni fuvarozó vagyok. Speditőr keresi számomra a fuvarokat és megvagyok elégedve, igaz hogy nehéz időket élünk, sokszor szorít az idő, hogy a kellő időben leadjam az árut stb. Valamikor 2 hétig nincs semmi fuvar, de aztán behozom a lemaradást. Most egy saját Fiat Ducatóval dobozossal járok.
Igaz, nőtlen vagyok nincs miért aggódnom, hogy itthon mi van, a szüleim elvannak egyedül. De ha lenne családom, mindenféleképpen fogadok sofőrt, mert ezt a munkát valóban nem lehet csinálni család mellett.
Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt a kérdésemre, de ha gondoljátok írhattok még. -)
Én speditőrködtem egy ideig, nemzetköziztek a fiúk a kezem alatt 13,6-osokkal.
nekem fél év után elég volt, nem tudom hogy bírták ők a stresszt, az idióta raktárosokat és a család nélküli életet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!