Ki vezetett már közületek a németországi autópályákon?
Vélemény? Milyen vélemény? Én vezettem rengeteget... Hiába nincs sebesség korlátozás, minden kijárónál 100-as tábla van már. Ha erre voltál kíváncsi.
Az meg, hogy biztonságosabb... hát relatív. A külső sávban 160 körül mennek, a belsőben gyorsabban. Ha soha nem mentél még 120-szal se, akkor frusztráló tud lenni biztosan, hogy még a külsőben is tolnak.
Amúgy meg nem nagyon lehet menni, csak éjjel meg hajnalban, mert iszonyat forgalom van... 10 éve volt jó :)
hát élvezetes de veszélyes is ugyanis a sebességkorlátozás hiánya miatt van 1-2 barom aki másokat veszélyeztető módon képes ámokfutni:D
1ébként hát ajánlott valami nagyobb teljesítményű gép az ottani sztrádákra, élet-halál harc...:D
Én rendszeresen. Sajnos az utóbbi időben jóval nagyobb a forgalom, mint 10-20 éve. Főként a kamion a sok, úgyhogy én inkább éjjel meg hétvégén szeretek menni, mert akkor még lehet.
Amúgy ami a legfontosabb, hogy csak akkor menj a belső sávban ha előzöl, utána rögtön vissza!
Amúgy imádom, mert nincs sebességkorlátozás (kivéve a táblázott részeket) és nyugodtan végig tudok menni 200-210-es tempóban szabályosan. De még így is rendszeresen megelőztek.
Ami szar, azok az útépítési lezárások, mert egy baromi keskeny sávban kell nagysebességgel menni. Ez esetben a belső sáv csak gyakorlott vezetőknek ajánlott. (Na meg persze az, hogy ne sipítozzan az asszony folyamatosan.)
Az utak viszont tökéletes állapotban vannak, jó minőségűek, s javítják, akkor az százszor hamarabb kész, mint itthon és utána jó is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!