Mennyire nehéz az elsősegély vizsga?
Figyelt kérdés
Ma voltam 2. alkalommal a Vöröskeresztnél és holnap lesz a vizsga. Azt tudom, h benne lesz a mellkaskompresszio,a stabil oldalfekves es utána egy tetelrol kell beszélnem. A tételek általában mennyire bonyolultak? Csak mert kozel 70 tetelt nem konnyu teljesen megtanulni 24 óra alatt.2015. aug. 26. 12:43
1/4 anonim válasza:
Az a baj hogy ez nagyon várostól függ. Ha akarnak úgyis megbuktatnak,ha rendesek akkor mindegy mit tudsz. Nálunk egy gyerek nem tudott újraéleszteni és meg lett neki. A vizsgáztató közben a telefonban káromkodott valakivel, és le se f*sta hogy mit csinálsz épp. De általában ha hozzá tudsz szólni a témához akkor megvan a vizsga.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha sikerül a vizsga, akkor kapok majd valamilyen papírt, amit majd az okmányirodavan be kell majd váltani a jogsi erdekeben?
2015. aug. 26. 13:10
3/4 anonim válasza:
Kis kártyát kapsz.
Én is a Vöröskeresztnél voltam, nekem mentős tanított.
Át is mentem, persze a legszemetebb vizsgabiztost kaptam, a tételek mellé feltett pár extra kérdést, de nem volt gáz.
Semmi olyat nem kérdeznek, amit ne tanítottak volna meg. Nyugi.
Menj az elsők között, nem lesz gond.
4/4 anonim válasza:
Szerintem könnyű volt, igaz én tanultam rá :D:D
Kapsz rögtön egy igazolást, hogy levizsgáztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!