Amikor pályán megyek - pár éves a jogsim- és előttem és mögöttem is 1 kamion, ráadásul mellettem belsősávban előzget a 3, miért rám dudál és anyázik a mögöttem lévő amikor az előttem lévő megy 60 al?
"ha a belsőben mész akkor meg a baromállat audis villog le, ha külsőben mész akkor meg a kamion dudál? "
Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de az autópálya azért épült, hogy lehessen haladni ( a magasabb sebesség miatt nagyobb az áteresztőképessége..).
Mondd, menyivel autózol te autópályán, ha a kamionos ledudál? Ha legalább 92km/h-val mész, akkor ez életben nem ér utol egy kamion sem. Vagy te mennyivel jársz a 130km/h-ra engedélyezett úton,75-tel?
Elmondom, hogy szokott lenni ez. Nem azt mondom, hogy a te esetedben így volt, de így történik általában.
Mész olyan 110 - es, lélegzetelállító tempóban, évente a második alkalommal a pályán. Persze a belső sávban nyomulnak a ekefejű nagymenők, te az életedért küzdesz, végre van egy kis lyuk a kamionok közé, oda bemenekülsz. Persze szorosnak érzed a helyet a két nagytestű között, ezért páros lábbal taposod a féket, mire a kolléga, aki eddig tempomat 85 - 90 - nel haladt kénytelen belassítani a 40 tonnát, és ezért ráfekszik a kürtre.
Te életed legveszélyesebb helyzetét éled át, erre billentyűzetet ragadsz.
Ismétlem, nem állítom, hogy így volt, de így szokott lenni. Ha meg a belső sávban egy harmadik előzött, akkor valaki nagyon tökölt a külsőben.
Vitagenerátor idióta gyokér. Ha igaz a kérdés és emiatt hagytad abba a vezetést jól tetted. Legalább egy hülyével kevesebb lesz az utakon. Hogy lehet a pályán hatvannal beállni egy kamion mögé? Nem is biztos hogy neked szólt a kürt. Pár éves jogsival azért nem a kamionok közt kéne tötyörögni. Meg ki használ ilyen szmájlit :S?
Honnan hallod hogy anyázott? A magadfélék amúgy még a Ford Transitot is lekamionozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!