Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Számíthatok migránsokra a...

Számíthatok migránsokra a Budapest-püspökladány vonalon?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 01:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenfelé előfordulnak, de igazából elvannak magukkal, nem kell velük foglalkozni, vagy szálj olyan kocsiba ahol vannak mások is többen.
2015. aug. 11. 04:37
 2/7 holnaptegnapja ***** válasza:

A migránsok és a turisták közt nem nagy a különbség.

Mindegyik "be megy" egy országba.

Senkiről nem tudni, hogy ott is marad e.

Pl. lehet, hogy beleszeret egy országa és azon belül egy emberbe.

----------

Ha migránsba, vagy csak egy helyi paraszt emberbe ütközöl, nem fog megakadályozni, hogy elérjed az úti célod.

Fogjuk fel, hogy semmi sem garantált.

Pl, az sem, hogy nem migráns fog megakadályozni, hogy a végcélod elérhesd.

Elég hozzá egy durrdefekt is.

Az esély igaz, hogy számít.

De melyik esély?

Előre tudható?

Ebben biztos lehetsz.

2015. aug. 11. 04:44
 3/7 holnaptegnapja ***** válasza:

Nézd meg ezt a filmet:

Címe: Megérzés.

Sandra Bullock szereplésével.

(megrettentő)

Benne van a válasz a kérdésedben, ha a filmet megnézted.

Nem csak film.

2015. aug. 11. 04:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Püspökladány felé nemigen mennek.
2015. aug. 11. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Debrecen felé szerinted nem esik útba Pladány? Mert szerintem de.

Viszont kérdező, ne higyj a kormánypropagandának. A migránsok nem veszélyesebbek egy azonos méretű kárpát-medencei őslakos populációnál. Sőt, mivel céljuk van, kifejezetten kerülik a balhét.

2015. aug. 11. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:

"de igazából elvannak magukkal, nem kell velük foglalkozni"

Egy 4-es helyre beül mindegyik menekült hogy senki ne tudjon oda leülni. Én már többször végigálltam úgy az utat, hogy volt egy csomó üres hely. Az meg a másik hogy hangosak, szemetelnek, büdösek. Az előző válaszolók pedig biztosan nem utaztak még menekültekkel vonaton...

2015. aug. 11. 17:35
 7/7 anonim válasza:

Kedves utolsó: én utaztam menekültekkel egy vonaton, több éjszakát önkénteskedtem, köszönöm szépen még élek. Igen, vannak köztük egyaránt jó és rossz emberek, akárcsak a nem migránsok között, de a rosszabb típusúak, akikkel találkoztam is a többi migránsra voltak veszélyesek, nem ránk. Amennyire csak lehet igyekeznek tisztálkodni is, arról nem tehetnek, hogy nincs rá túl sok lehetőség, de mivel nálunk volt felállítva több csap is, mindig maguktól mentek fogat-hajat mosni, meg is borotválkoztak, kivették a kezünkből a takarító eszközöket, hogy takarítsanak, gumikesztyűt kértek szemét szedéshez - tisztábban tartották a teret, mint a közteresek.

Amikor együtt utaztunk, akkor is leszálláskor direkt egy szó nélkül figyeltem őket, maguktól összeszedték a cuccaikat, egy zacskóba gyűjtötték a szemetet. A társaságból volt egy, aki hagyott volna maga után kupit, de a többiek rászóltak.

Egy szó, mint száz: igen, vannak jók és rosszak, nem akarok szépíteni, de ha az ember nem ellenségesen áll hozzájuk eleve, sokkal könnyebb a jót meglátni. A média minden oldalról torzítja a képet, ez nem helyes. Ahogy az sem, hogy a csapból is ez folyik, és egymásnak ugrasztja az embereket. Ha bárkinek kérdése van, írjon bátran, ha tudok, válaszolok - értelmes kérdésekre.

2015. aug. 14. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!