Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek normális az ilyen...

Szerintetek normális az ilyen reakció?

Figyelt kérdés

A Balatonnál voltunk és a strandról jöttünk, az út két szélén autók álltak, egy autó fért csak el.

Volt egy kereszteződés, és onnét jött egy autó, mi mentünk az úton, mögöttünk jött még egy és aztán senki.

Aki a kereszteződésből jött az meg se állt, nagy gázzal jött felénk, mintha észre sem venne.

A sógorom tövig nyomta a dudát, az nagyot fékezett, és egy üres helyre (párhuzamosan) beállt, a sógorom meg átkiabált neki,hogy a k***a anyád előre nézzél (mert oldalra nézett azért nem vett észre minket), és ezzel mentünk tovább.

Ő elkezdett tolatni, és dudált mint az állat.Megálltunk, a sofőr kipattant, odarohant és szó szerint majdnem sírva, és ordítva mondta,hogy "nekem ne k**va anyázzál, nekem ne, ezt ne mond nekem te köcsög, ne k**va anyázzál mert megöllek" (stb...) és ment vissza az autójához, és motyogott magában a sógorom is kiszállt és utánakiabált,hogy te meg az utat nézzed, az meg hátrafordult, továbbra is majdnem sírva, és mondta,hogy "sajnálom,de nekem ne anyázz" és csak ez ismételgette.

Nem ismerjük, lehet,hogy valamiért különösen érzékenyen érinti ez a szitok szó, na de ez tényleg csak egy szitokszó, semmi valódi jelentéssel nem bír, főleg egy vadidegen embertől, ki az aki ezen így kifakad?Nekem is rosszul esne, de nem szállnék ki, szerintem itt mindenkinek mondtak már olyat ami durvább volt a kelleténél, na de így reagálni?

Normális ember csinál ilyet?

(A sógorom mondta,hogy hirtelen csak ez jutott eszébe, mert valóban félelmetes volt,hogy a nagy furgonjával vagy 40-50-el jön felénk, és csak gyorsít, de egyébként ő sem ilxen beszólogatós.)

2015. aug. 6. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Normális, mert az ember nem kell, hogy elfogadja, eltűrje, hogy az édesanyját így szidják. Természetesen az illető láthatta volna, hogy ti ott vagytok, és nem kellett volna szembehajtania, de akkor sem ez a megoldás. A közlekedési szabályok nem a másik fél kioktatásán, hanem a tolerancián, és a bizalmi elven alapulnak. Ha meg mindenáron szitkozódni akar valaki, akkor se mondjon ilyesmit szerintem.
2015. aug. 6. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszó abban van, hogy "idegen". Én értem a sógorodat is, hogy megijjedt illetve hirtelen felkapta a vizet ezen és felindulásból kiabált rá, de mivan ha az illetőnek előző éjszaka hosszas rákkal szembeni harc után húnyt el az édesanyja. Csak egy példa, én ilyesmire tippelek, egyébként én is félvállról venném egy idegentől. De gondolj bele, ha te ilyen helyzetben lennél, nem ugranál egy ilyen beszólásra?

Mert bevallom neked, hogy én a visszaszólásnál nem álltam volna meg egy ilyen háttérsztorival.

Szóval igen, ha megvannak a maga lelki sérelmei simán kihozhatja ezt az emberből.

2015. aug. 6. 18:55
 3/5 szántóvető ***** válasza:
52%
közlekedési morál Magyarország 2015.
2015. aug. 6. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Kérdésben a válasz.

Aki nem képes az utat nézni és vezet xaz másik életét veszélyezteti. Azt bizony kár volt a világra hozni.

A k. Anya megszólítás egy közönséges indulat szó. Aki ezt nem fogja fel, az retardált. Ha balfszahságot csinált, vállalja a következményt.

Én nem anyáztam volna, hívtam volna a rendőrt. És megmondtam volna neki, ha elhagyja a helyszínt, súlyosabb büntetést fog kapni. Erre jó a bekamerázott kocsi. Egy vakegérrel kevesebb lenne az utakon.

2015. aug. 6. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem anyázunk nem ordibálunk az utakon. És nem kötőszó a k anyád hanem nagyon durva becsületsértés ami sokakban elindít egy agresszív reakciót.Sógor pajtást legközelebb úgy megveri lekéseli valaki, hogy ott vérzik el.Rengeteg az örült teljesen elkeseredett minden mindegy ember idehaza. Inkább nem kéne hergelni őket, ha jót akarunk.
2015. aug. 8. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!