Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Babetta 207 nemindul, sos?

Simsoncsaa kérdése:

Babetta 207 nemindul, sos?

Figyelt kérdés
1 évet állt,kitakarítottuk,tettünk bele uj gyertyát beindult jól is ment,csak csöpögött a karbinál ezért arra gondoltunk hogy kicseréljük a tömítést és utánna már nemindult,egy gyors gyűrű csere után nehezen (néha) beindul de leáll hörögve.Az gond ha a simsonét reszeltem bele??

2015. aug. 5. 15:47
 1/6 A kérdező kommentje:
benzint kap,szikra van de az úszó horpadt és lyukas lehet a gond ? tul sokat kap ? és ezért nemindul?
2015. aug. 5. 15:48
 2/6 anonim válasza:
Nézd meg a karburátor szintjét lehet az-is. Vagy a tirisztor nem működik rendesen.
2015. aug. 5. 15:58
 3/6 anonim válasza:
Ja hát akkor az a gond lyukas cseréld ki az úszót. Mert így bele megy a benzin így lejjebb viszi és túl sok anyagot kap.
2015. aug. 5. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:
karbi szintje nagyon nagy de nemtudom hogy kell beállitani
2015. aug. 5. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Cseréld ki az úszót először és nézd meg, hogy működik, utána állítgass rajta...
2015. aug. 5. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok mindennel lehet a gond.

Nekem az üzemanyaggal volt gond.

az előírt 1:33 -as keverék túl olajos volt.

A 95-ös meg nem égett eléggé. 98-as 1:50

Utána a gyertya:

Rakj be egy tapéta vágó szikét majd állítsd hozzá a hézagot, az alaplapot: balra ütközésig csavard.

Foglalkoznod kell a karburátorral is nézd meg az úszó helyes beállítását nekem bevált, fontos a furat méret a benzin levegő adagolás. Az alapjáratot a balt 1,5 re ki csavarod a jobb oldalit 1-re ki, utána állítsd be jóra. 1=360° A schubert tű a másodikon legyen. A gázbovden ne húzzon ne is legyen laza.

Fontos hogy ne szeleljen a blokk. Új tömítő a henger alá, a henger és hengerfej közé vágj egy perpalack címkéjéből tömítőt úgy hogy érje a dekompressziót is 6 lyuk van rajta! Ha húzod össze a blokkot negyedeket és mindig átlósan, tépd meg! Vedd ki a benzincsapból a szűrő alól a rézcsövet.

Ha ezeket a módosításokat megcsinálod akkor kapsz egy megemelt kompressziójú erősebb és gyorsabb babettát ami 2 embert felhúz terepen egy 30°-os meredekségű lejtőn negyed gázzal. Tapasztalat. Használtam új gyári állapotban nem ért semmit. Ha bármi van: PM

2015. aug. 15. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!