Babetta 207 nemindul, sos?
Sok mindennel lehet a gond.
Nekem az üzemanyaggal volt gond.
az előírt 1:33 -as keverék túl olajos volt.
A 95-ös meg nem égett eléggé. 98-as 1:50
Utána a gyertya:
Rakj be egy tapéta vágó szikét majd állítsd hozzá a hézagot, az alaplapot: balra ütközésig csavard.
Foglalkoznod kell a karburátorral is nézd meg az úszó helyes beállítását nekem bevált, fontos a furat méret a benzin levegő adagolás. Az alapjáratot a balt 1,5 re ki csavarod a jobb oldalit 1-re ki, utána állítsd be jóra. 1=360° A schubert tű a másodikon legyen. A gázbovden ne húzzon ne is legyen laza.
Fontos hogy ne szeleljen a blokk. Új tömítő a henger alá, a henger és hengerfej közé vágj egy perpalack címkéjéből tömítőt úgy hogy érje a dekompressziót is 6 lyuk van rajta! Ha húzod össze a blokkot negyedeket és mindig átlósan, tépd meg! Vedd ki a benzincsapból a szűrő alól a rézcsövet.
Ha ezeket a módosításokat megcsinálod akkor kapsz egy megemelt kompressziójú erősebb és gyorsabb babettát ami 2 embert felhúz terepen egy 30°-os meredekségű lejtőn negyed gázzal. Tapasztalat. Használtam új gyári állapotban nem ért semmit. Ha bármi van: PM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!