Pesti dugóban találkoztatok már ilyen pofátlan motorosokkal?
Robogóval törtem előre a pesti dugóban, aztán látom,hogy két sportmotoros is próbál előretörni.
Az elől haladón egy ember ült, a mögötte lévőn ketten, és amelyik elől ment az folyamatosan tiltotta (nagyon idegesítő volt) ha nem fértek el két autó között, és ha az autós a motorbőgetésre sem reagált,akkor "megpaskolta" az autó hátulját, vagy ahol nem fért el.
Többen dudáltak is rájuk.
Aztán utolértek engem, nekem is tiltotta a motort, mert én óvatosan mentem az autók között ő meg jött rám, aztán elkezdett kiabálni,hogy nyomjad már,nyomjad, így félreálltam, hogy menjenek, erre az első mondta,hogy végre, a második meg meg is köszönte, és mentem kb 20 métert, és nem fértek el, én meg ott álltam mögöttük percekig, holott még hosszában is elfértem volna (...)
Aztán végre teret nyertek, és ahogy váltott a lámpa mindkettő kövér gázzal kilőtt, az egyedül ülő még egy kerekezett is.
Igazán menő volt, de én rohadtul utálom az ilyeneket, nem tudom ti hogy vagytok vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!