Létezik a motorosokkal szembeni tolerancia?
Nagy az ellentét a kétkerekesek és a négykerekesek közt.
Szerintem inkább irigység, mivel motorozni maga a szabadság. Másrészről pedig van egy elég kemény mag(hülye gyerekekből), akiknek gyors a motorja csak vezetni nem tudják. Ez az az állatfaj, amelyik egykerekezik városban, taréjt tesz a sisakjára...stb Az ilyeneknél nem kell csodálkozni a zéró tolerancia miatt.
Én személy szerint motoros vagyok.
Én, mint motoros, gátlástalanul körülmotorozom az autókat, mert minek is araszolnék velük, ha ezt büntetlenül megtehetem?
Én, mint autós, elengedem a hülye motorosokat a fenébe, ne berregjenek ott köztem meg a mellettem lévő autó mellett, mert még összekarcolják a dukkózást... menjenek a fenébe! A legtöbb úgyis elhúz a francba kövér gázzal, nem akadályoz engem a haladásban, hadd menjen.
A bicigliseket viszont nagyon rühellem, amikor előre osonnak a piros lámpánál, aztán sávközépen elkezdenek pedálozni, és azt hiszik, hogy ha elérték a 20km/h-t fél perc alatt, akkor ők már nagyon gyorsak... na ezektől agybajt kapok. (Kivéve, ha elég széles az út ahhoz, hogy sávon belül biztonságosan megelőzhessem.)
Ahhoz hogy egy autós toleráljon egy motorost, nagyban hozzájárul a motoros vezetési stílusa, és motorja. Egy csendes, nyugodt motortól és gazdájától senki nem kap vérszemet, de az én rétegemtől akiknek gyorsasági motorja van, igen is fél a legtöbb autós amikor nyugodtan halad, és a tükörből látja hogy egyedül vagy ketten poroszkálnak hátul motorral arra várva hogy elengedi-e az autós vagy nem, aztán megunják és rákapcsolnak, fel sem tudja igazából fogni egy autós hogy mit érdemes reagálni. Nekem nincsen autóm, de a családban van és utasként tapasztaltam már milyen szemszögből látja az autós a külvilágot, tök más.
Engem nem szokott érdekelni ha valaki bunkó velem, volt már olyan hogy látott az autós, és készült is rá hogy nem enged majd el, pont egysávos út volt, így hosszú kilométereken keresztül az Ő hátsóját néztem és amikor próbáltam egy kis rést fogni, akkor rögtön odahúzta a kormányt....
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!