Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Létezik a motorosokkal szemben...

Létezik a motorosokkal szembeni tolerancia?

Figyelt kérdés
Én személy szerint csípem őket, ha tehetem segítem a haladásban. Olyanra gondolok, hogy ha szeretne előzni akkor visszaveszem a kanyar előtt, vagy nem megyek mellé be a lámpánál a sávban stb, stb. Persze a nagy gépekre célzok, de a segédmotorost vagy a robogóst sem szívatom meg. Egyedül vagyok ezzel?

2013. okt. 17. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagy az ellentét a kétkerekesek és a négykerekesek közt.

Szerintem inkább irigység, mivel motorozni maga a szabadság. Másrészről pedig van egy elég kemény mag(hülye gyerekekből), akiknek gyors a motorja csak vezetni nem tudják. Ez az az állatfaj, amelyik egykerekezik városban, taréjt tesz a sisakjára...stb Az ilyeneknél nem kell csodálkozni a zéró tolerancia miatt.

Én személy szerint motoros vagyok.

2013. okt. 17. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Én, mint motoros, gátlástalanul körülmotorozom az autókat, mert minek is araszolnék velük, ha ezt büntetlenül megtehetem?

Én, mint autós, elengedem a hülye motorosokat a fenébe, ne berregjenek ott köztem meg a mellettem lévő autó mellett, mert még összekarcolják a dukkózást... menjenek a fenébe! A legtöbb úgyis elhúz a francba kövér gázzal, nem akadályoz engem a haladásban, hadd menjen.

A bicigliseket viszont nagyon rühellem, amikor előre osonnak a piros lámpánál, aztán sávközépen elkezdenek pedálozni, és azt hiszik, hogy ha elérték a 20km/h-t fél perc alatt, akkor ők már nagyon gyorsak... na ezektől agybajt kapok. (Kivéve, ha elég széles az út ahhoz, hogy sávon belül biztonságosan megelőzhessem.)

2013. okt. 17. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én, mint autós, tolerálom a szabályosan közlekedő motorosokat. Kár, hogy 100-ból 1 ilyen van csak. A többi nem érdekel, oldja meg maga, én nem segítek neki szabálytalankodni.
2013. okt. 17. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy nagyon figyelmetlenek az autósok. Csak más autók észlelésére vannak beállva, így könnyen előfordul, hogy rámhúzzák a kormányt és hasonlók. Viszont, ha észrevesznek, rendszerint rendesek, lehúzódnak, elengednek.
2013. okt. 17. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szoktam segíteni a motorosokat, de a kisebb méretük miatt igenis nehezebben észlelem őket. Szóval lehet, hogy néha úgy érzik, rájuk húzom a kormányt, de ez nem szándékos. Az, hogy a sávok között helyet hagyok vagy jobb indexszel elengedem jobbra húzódva, az szándékos. Ő a gyorsabb, kisebb, legyen inkább előttem.
2013. okt. 17. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy egy autós toleráljon egy motorost, nagyban hozzájárul a motoros vezetési stílusa, és motorja. Egy csendes, nyugodt motortól és gazdájától senki nem kap vérszemet, de az én rétegemtől akiknek gyorsasági motorja van, igen is fél a legtöbb autós amikor nyugodtan halad, és a tükörből látja hogy egyedül vagy ketten poroszkálnak hátul motorral arra várva hogy elengedi-e az autós vagy nem, aztán megunják és rákapcsolnak, fel sem tudja igazából fogni egy autós hogy mit érdemes reagálni. Nekem nincsen autóm, de a családban van és utasként tapasztaltam már milyen szemszögből látja az autós a külvilágot, tök más.

Engem nem szokott érdekelni ha valaki bunkó velem, volt már olyan hogy látott az autós, és készült is rá hogy nem enged majd el, pont egysávos út volt, így hosszú kilométereken keresztül az Ő hátsóját néztem és amikor próbáltam egy kis rést fogni, akkor rögtön odahúzta a kormányt....

28/F

2013. okt. 18. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Tovább megyek. Semmilyen közlekedési tolerancia nincs hazánkban. A bringás utálja az autósokat, motorosokat, gyalogosokat és az autós a másik hármat és így tovább. Mindenki türelmetlen, siet, kapkod. Kerékpározom, gyalogolok és vezetek is és látom, hogy mindenki türelmetlen a másikkal. A motorosok nevében nem tudok mit mondani, volt olyan, hogy kerékpárral voltam és kishíján lelöktek az útról, de olyan is volt, hogy látta nem férek el és beengedett maga elé. Személyfüggő. A legnagyobb probléma szerintem az, hogy az emberek képtelen a másik helyébe képzelni magukat, még akkor is ha vezetés után gyalogosok lesznek. Ha látom a visszapillantóban, hogy jön egy mocis tolja neki, leveszem a gázról a lábam és menjen. Egyébként tényleg sok probléma van azokkal a motorosokkal, akik egyszerűen húzzák a gázt ész nélkül, aztán amikor baj van, akkor a baj nagysága egyenesen arányos a sebességükkel is sajnos...:(
2013. okt. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!