Kedves97 kérdése:
Büntetésnél eléggé átvertek minket, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam Pesten, a soundra mentünk, egy napot pesten maradtunk, vettünk tömbjegyet mivel sokan voltunk, a metrón félreállított az ellenőr h nem érvényes a jegyem mert már le kezelték, valóban elnéztük mert már a buszon használtuk, de mivel nem pesti vagyok hanem vidéki elnéztem, aztmondta megtudjuk úgy oldani hogy veszünk most azonnal egy diákbérletet és bemutatjuk ahol fizetni kell így csak 5000lesz, hittünk neki, így vettünk gyorsan egy diákbérletet, elmentünk hogy befizessük és ott aztmondták h mivel később vettük mint ahogy megbüntettek így 16 000 lesz. meg lehet ezt úszni valahogy hogy ne ennyi legyen, vagy muszáj leszek kifizetni a 16 000 -ret?2015. júl. 12. 20:56
11/11 anonim válasza:
Ahhoz pestinek kell lenni, hogy triviális legyen, hogy 1 jegyet 1x használunk? Gondolom a volánbuszon kapott jegyet sem akarod a következő buszon odanyomni a sofőr orra alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!