Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Be szoktátok zárni az autótok...

Be szoktátok zárni az autótok ajtaját út közben? Persze régebbi autókra gondolok, ahol te nyomod le a gombot.

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam,de azért biztos értitek.
2010. márc. 3. 22:51
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Ha városba megyek a férjem nélkül, mindig bezárom.

A lopástól félek én is. ( akár táska, akár az autó)

Olyan helyen nem teszem, ahol nem állok meg huzamosabb ideig.

2010. márc. 4. 13:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig bezárom, mert a családban szedtek már ki táskát a kocsiból a cigók. Menj utánuk ha mersz a putriba. (Zách utca környéke). Ki is van írva spray-el a falra egy helyen: "Vigyázz, míg állsz, a táskádat kilopják".

Amúgy az én kocsim olyan, és az újabbak többnyire, hogy ha baleset éri, kiold a centrál, és az üzemanyag ellátás megszakad. Aztán egy eldugott gombbal vissza lehet kapcsolni.

2010. márc. 4. 15:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Városban a közbiztonság miatt lenne fontos, illetve ezzel meggátolhatóvá válik, hogy a gyerek hátul kinyithassa menet közben az ajtót, ha előtte elfelejtettük a gyerekzárat bekapcsolni!

De ugyanakkor veszélyes az ajtók zárva tartása menet közben, egy esetleges balesetben nehezebb lenne a szabadulás....

2010. márc. 4. 17:36
 24/27 anonim ***** válasza:
Csak nagyvárosokban zárom magamra az ajtókat, mert ki tudja melyik lámpánál ugrik be valami őrült, este meg pláne!
2010. márc. 5. 21:00
 25/27 anonim válasza:
...én biztosan bezárnám, mert a menetszél úgy is bezárja majd.... egyébként a gomb lenyomása tényleg veszélyes egy balesetnél, ha magatehetetlenül vagy az autóba, tegyük fel ki is gyulladt, és kívülről nem lehet kinyitni. Nem biztos hogy az első odaérkezőnek eszébe jut berúgni az ablakot vagy hasonló!...a gyermek , ha nincsaz autó zárszerkezetében gyerekzár, belülről ki tudja nyitni. Gyerekzárat az ajtón lévő zárszerkezeten találsz.
2010. márc. 15. 11:38
 26/27 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, a gyerekzár. A mostani gyerekek még a széltől is védve vannak. Egész kicsi koromban is vittek autóval, nemhogy gyerekülés, de még biztonsági öv sem volt, és eszembe sem jutott nyitogatni az ajtót. Tatámtól kaptam volna egy maflást.

Amúgy mi sem zárjuk, de volt már, eszembe, hogy nem ártana.

2010. márc. 15. 19:47
 27/27 anonim válasza:
általában igen
2010. aug. 26. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!