Szoktatok foglalkoztató füzetet vagy újságot, matricázós füzetet, venni a gyereketeknek? (2-7 év közötti gyerekekre gondolok).
Átlagosan milyen gyakran és mennyi ideig tart ki (pl.: egy nap alatt mindent megcsináltok és kész vége, vagy akár egy hétig is bírja?)
Nem sajnáljátok rá a pénzt? (nagyon drágák szerintem, de nálunk favorit)
Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Írószerben vettem üres matricás albumot+ matricákat, az gyorsan elfogyott. Utána húsvét előtt volt a lidlben 500 ft-ért 333 db-os több témakörben. Kettőt kapott kb hetente 1* matricázunk olyankor beragasztunk kb 20-30-at azokból még mindig van. Anyukàmtòl kapott 2 db okos 2 éves című matricás foglalkoztatòt azt is szeteti. Gyűjtjük a sparos dzsungelmániát az még nem köti le de 1-2 év múlva biztos nézegeti majd a képeket.
2,5 éves.
Az ovisok megkapják havonta az ovis Tappancsot és a Mini Manót,az iskolás a sulis Tappancsot és a Tudorkát.Ezek nem olyan drágák,és sokáig lehet olvasni belőle,színezni,feladatozni.
Egyéb dolgokat a netről töltök le nekik.
Mi csak a Tappancsot szoktuk megvenni az oviban, az 350 Ft.
Esetleg évente 1-2x kap valami mást is vagy színezőt, ennyi.
Mindig nézegeti a Verdás stb. újságokat, de 1000 Ft-ért nem fogok megvenni egy 10 oldalas újságot a 100 Ft-os ajándékkal. És nem azért, mert nem telik rá, hanem mert nagy lehúzásnak tartom.
Köszönöm szépen válaszotokat.
Kedves Utolsó, nagyon hasonlóan érzem én is.
A Tappancsot nem ismerem, nálunk nem kapható. Ajánlanátok? Jó újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!