Elütöttem egy őzet, de semmi?!
Sziasztok!Egy hónapja elütöttem egy őzet,mivel kevés táplálékot találtak,erre vidéken rengeteg járt.Nem is számítottam,bevágtam egy jobb kanyart,aztán gyorsítottam és mikor bevágtam ötödikbe a segge már a pofám előtt volt.
A lényeg az,hogy egy gyönyörű mazda626 2.0-s dízellel voltam,azaz hosszú elejű.17évesen úgy megijedtem,mert akkorát koppant,azt hittem rendesen odabaszott a kocsinak.Megállok,félreállok,nézem az elejét SEMMI.Egy nyom nincs!Egy karcolás sincs.Itthon sztem el sem hitték...
Korábban már volt szerencsém,de akkor kormányelrántással kikerültem.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre...17f
ÉS mit csináltál vele?
Otthagytad?
Szia! Én 1 órája ütöttem el egy őzikét, és most szörnyen (gyilkosnak) érzem magam. A semmiből jött. Még elég kicsi őzike volt. Nagyon megviselt. Daewoo Nubiránk van, de nem lett SEMMI baja sem. A másik kocsi nem úszta így meg!
Jöttek mögöttem is, és velem szemben is, tehát esélyem sem volt kikerülni. Jobbra rántottam a kormányt az árok felé, nehogy frontálisan ütközzek a szembejövővel. Az őzike tőle kapta a halálos ütést, mert a kocsi lökhárítójából letört egy darab. De én is bűnösnek érzem magam. Szörnyű volt! Megsímogattam, még meleg volt, és nagyon rossz volt nézni, hogy nem mozdul. Nagyon szeretem az állatokat. Szinte emberszámba veszem őket. Nagyon megviselt! Téged nem?
Aha, ha elütsz egy őzet, jelzed a helyi erdészetnek, akkor k*vára kifizettetik veled.
Nem tudom mennyi a büntetés, de a kocsin a sérülés (ha van) +az őz, hát nem valami jó kifizetni, főleg, ha nem is a te hibád volt, és még haza sem viheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!