Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Elütöttem egy őzet, de semmi?!

Elütöttem egy őzet, de semmi?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy hónapja elütöttem egy őzet,mivel kevés táplálékot találtak,erre vidéken rengeteg járt.Nem is számítottam,bevágtam egy jobb kanyart,aztán gyorsítottam és mikor bevágtam ötödikbe a segge már a pofám előtt volt.

A lényeg az,hogy egy gyönyörű mazda626 2.0-s dízellel voltam,azaz hosszú elejű.17évesen úgy megijedtem,mert akkorát koppant,azt hittem rendesen odabaszott a kocsinak.Megállok,félreállok,nézem az elejét SEMMI.Egy nyom nincs!Egy karcolás sincs.Itthon sztem el sem hitték...

Korábban már volt szerencsém,de akkor kormányelrántással kikerültem.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre...17f

2010. márc. 3. 05:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Azért a pörkölt jó volt? Nokedlivel valami isteni a szarvas.
2010. márc. 3. 06:24
 2/20 anonim válasza:
:D Rokonom is így járt, de neki 100 ezer forintos kárra lett. De meg is ettük :)
2010. márc. 3. 07:31
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, párnázott volt az őzike feneke. Na de viccet félretéve, ha pl. műanyag lökhárító van az autón az elég rugalmas ahhoz, hogy ne látszódjon rajta ütközésnyom, de lehet hogy ha levennéd akkor alatta lenne a karosszérián sérülés. Én már jártam így, na nem őzzel hanem egy másik autóval, de remélhetőleg az őzike nem okozott kárt.
2010. márc. 3. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy örülj neki. Gondolom, apukád mégjobban örült, hogy nem kell fizetni a javításért.
2010. márc. 3. 09:20
 5/20 anonim ***** válasza:
46%
Én valahogy az őzért jobban aggódnék, mint a kocsiért.
2010. márc. 3. 09:23
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
Igazad van utolsó, mikor nagy sokk éri, akkor elképzelhető, hogy rágós lesz a húsa.
2010. márc. 3. 09:25
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
Hát nekem az a véleményem hogy csúnya szád van vegyél vissza,ettől a pofám meg segge meg odabaszott dumától csak egy kis neveletlen tudatlan kis hülyének fognak nézni nem vagány.Amúgy meg nem hiszem el hogy nem lett a kocsinak semmi baja ,nem szívtál sokat aznap?Lehet hogy csak hallucináltál.
2010. márc. 3. 13:53
 8/20 anonim ***** válasza:
Hagyd mán, ez csak megélhetési őzezés...
2010. márc. 3. 13:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de mi a kérdés? xD
2010. márc. 3. 14:45
 10/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha meg bejelented, rendőrt hívsz, akkor még ki is fizettetik veled...

Nekem az oktatóm a KRESZ vizsgán azt mondta, hogy ha nem látta senki, hogy be a csomagtartóba és otthon jó lesz pörinek:D

2010. márc. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!