A magyarok miért nem tudnak (türelmesen) vezetni?

Azért fölösleges összekeverni a versenyzést a közúti forgalommal. Abba pedig ne menjünk bele, hogy milyen anyagi vonzata van egy F1-es karriernek.
Úgy érzem, ez a kérdés hozzám is szól. Nem őrült módon vezetek, tipikusan akiket kiraknak youtube-ra, de tolom neki a haladás érdekében.
A dudálás, villogás, mutogatás (bár az utolsót nem szoktam) általában azért fordul elő, mert fölöslegesen feltart 1-1 autós.
Nem kell száguldozni előttem, de legyen kedves többsávoson jobbrahúzódni és ott felőlem gyönyörködhet a tájban.
M2-es 2x1 sávos szakaszán ne matracot szállítsanak a tetőn 60nal. Ha lassú, menjen a városon keresztül.
Ha fordulok ki az utcából, akkor a másik indexeljen idejében hogy kikanyarodhatok, ő le fog kanyarodni.
És még lehetne sorolni

Aki felhúzza magát bármi ilyesmin, az ne vezessen. Szóval aki nem ura az érzelmeinek az nem különb a szardobáló makogó majomnál a fán.
Nyugodtan meg kell előzni a lassúbbat és nem idegeskedni mert attól csak rosszabb lesz ,nem jobb ,ezt logikusan be lehetne látni ,már akinek ismerős ez a fogalom.

Én csak két típust utálok:
Beáll 70-re, de azzal a 70-el végigmegy mindenhol, lakott területen is, nem zavarja se tábla se semmi.
A másik pedig akik minden kanyar előtt két lábbal fékre taposnak, még a legcsekélyebb ív esetén is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!