Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez Magyarországon is lehetsége...

Ez Magyarországon is lehetséges lenne?

Figyelt kérdés

Láttam egy orosz videót amiben egy fekete ML terepjárós kerül konfliktusba egy kis ezüst Yaris sofőrjével, és a Mercis kiszáll arcoskodni, azt hiszem már a Toyota tükrének esik neki mikor annak utasa arcon fújja azt paprika sprével.

Nekem ez nagyon tetszett, minden álmom lenne egy hasonló tetvet így lefújni, ha nekem rontana, ennél szebb visszavágást nem is láttam még, nem az,hogy kiszáll primitíven és egymásnak esnek, nem az,hogy elhajt, hanem egy tök legális módszerrel ártalmatlanítja azt a gyökeret.

2015. jún. 1. 10:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

17-es, te tényleg ennyire dilettáns vagy?

Olvasd már el újra mit írtam. Kitértem mindenre értelmes, amire te itt élből fröcsögsz. Gondolom egy ilyen szituációban te vagy aki elveszíti a fejét először.

Egyébként igen, névtelenül le merem írni, hogy van pisztolyom, ha eddig nem lett volna egyértelmű, riasztópisztoly. És a többséggel ellentétben elolvastam a törvényeket, és előírásokat mielőtt megvettem. Ezért nem vagánykodok vele, még csak nem is tudsz róla, hogy nálam van amíg nincs rá szükség. De, hogy ismét visszatérjünk az eredeti felvetéshez. Jön egy nálad erősebb barom, elkezdi rongálni az autódat, te kiszállsz (persze ha mersz) mi az a mozdulat, amikor te úgy érzed, hogy rád támad? Na ugye... Erről ennyit...

2015. jún. 1. 14:44
 22/26 anonim ***** válasza:
akkor ha ennyire tisztában vagy a törvénnyel,meg a szabályokkal,akkor nilván azt is tudod,hogy hamégis használnod kéne,akkor utána neked írásban kéne nyilatkozni arról,hogy te azt miért tetted stb stb...amirőlaztán bizonyítanod kéne,hogy jogos volt stb stb...amit majd a bíráoság elbírál stb stb pes aztán majd vagy igazat adnak neked,vagy nem!!szerintem nem kell ecsetelnem mi van akkor ha nem!!!!szóval ez itt nem amerika,hogy itt mindenki jön-megy,azt ha úgy tartja kedve belelő egyet a másikba,mert éppen olyan kedve volt.........
2015. jún. 1. 15:33
 23/26 anonim ***** válasza:

a pisztolyos cowboytol kerdeznem hogy eddig hanyszor pattantak mar ki mindenfele izmos emberek es kezdtek el lebontani az autojat?

mert en meg soha. igaz nem is kotekedek idegenekkel.

2015. jún. 1. 15:55
 24/26 anonim ***** válasza:

22-es, igen, harmadszorra is írom, hogy a bizonyítás nem egyszerű, de ugye vegyük már észre hogy miről beszélt a kérdező. Még mindig az volt a téma, hogy nekiesik a kocsinak a nyílt utcán és törni zúzni kezd. Ha nekiállsz keménykedni, akkor nagy valószínűséggel te is beleszaladhatsz egy pofonba a két tükör letörése között. Innentől pedig ne kelljen megint magyarázni mi van. Sőt klasszikus példa, hogy amíg szemből okozol kárt a másikban és bizonyítható, hogy ő támadt rád akkor ő van rosszabb helyzetben. Persze nálunk nem feltétlenül a vétlent védi a bíró, de ez megint más kérdés. Törvényekről beszélünk nem pedig szokásjogról.

23-as cowboy az, még mindig egy riasztópisztolyról beszélünk!!! szerencsére nem volt még szükség rá, hogy emberrel szemben használjam, mert meg tudtam oldani máshogy. Oda akartam kilyukadni, hogy van az a szituáció amikor igenis jogos a használata. De úgy tűnik vannak akik felsőbbrendűnek képzelik magukat

2015. jún. 1. 17:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Hatalmas tévedés ,hogy meg kell várni azt hogy leüssön vagy leszúrjon egy támadó! Bőven elég a ráutaló magatartás. Tehát a szóbeli "megöllek g*ci, anyonverlek" és közben a személyed felé való fenyegető közeledés ,akár kézzel ,vagy valami szerszámmal autód ablakának betörési kísérlete már feljogosít gázspary vagy engedélyezett gázfegyver használatára! Persze első körben ki kell kerülni és elhajtani,de ha a forgalom nem engedi vagy direkt elállta a másik az utat ,akkor ez nem lehetséges.

Nem kell elhajolni ütések elöl ,nem kell megvárni hogy lesújtson a kerékkulccsal a fejedre, meg kicsavarni a kezéből a kést,mert akkor már rég késő, ha betalál akkor már nem tudsz védekezni és nem elvárható az egyszeri autóstól hogy kommandós mozdulatokkal sérülés nélkül szereljen le bárkit puszta kézzel. Pont erre vannak ezek az eszközök hogy megelözzék a súlyos halálos sérüléseket és bárki tudja kezelni. Elég ha egy szerencsétlen ütés betalál akár meg is halhatsz, de se a spray se a gázpisztoly nem alkalmas élet kioltására. Másrészt aki ilyen helyzetekben jogi paragrafusokat futtat a fejében az eleve elveszett ember. Azonnal lőni fújni és menekülni. ha lesz olyan hülye hogy utána beperel és összehazudozik mindent ,akkor meg egy jó ügyvédet kell fogadni és elrendezi. Még mindig jobb mint a balesetin feküdni vagy a hullaházban.

2015. jún. 1. 19:03
 26/26 anonim ***** válasza:
47%
Köszönöm, végre egy értelmes ember aki megérti, hogy miről beszélek
2015. jún. 1. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!