Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Magyarországon vagy Németorszá...

Magyarországon vagy Németországban vegyek szalonból új kocsit, ha Németországban szeretném használni és lehetséges h 5 éven belül hazavinném magyarországra- regisztrációs adó mennyire lehet sok egy közép kategóriásnál-?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd meg Németországban, ott nem fizeted ki a regadót (vagy legalábbis annyit nem mint itthon, ha egyáltalán ott úgy hívják). Ráérsz akkor kifizetni ha hazahozod, 1.8 benzinig, 2.0 dízelig meg ha jól emlékszem nem olyan vészes, de ez korfüggő.

Tessék, hátha ez még segít:

[link]

2009. máj. 27. 01:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ,de ha ezzel a progival számitom,amit egyébként ismerek egy 1.6-1.8asnál 1.400.000. a reg adó. Én azt sokallom...de ez a progi durván magasakat hoz.
2009. máj. 27. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a megfelelő környezetvédelmi osztályt nézed?

Nálam 2009es évjáratú autó 1600-1800 ccm között 8asnál jobb környezetvédelmi osztályra 743 000 et dob ki

2009. máj. 27. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van!!Köszönöm!!Igy már nem olyan vészes,meg rájöttem mit értelmeztem félre.Mert a barátom egyszer rávágta, hogy 8as meg 9es osztálybeli autóm nekem nem lesz.....és el is hittem, hogy igaza van,de most már tudom, hogy nem....merthogy 8-9 az eu 4es és akár egy passat vagy csak egy astra is eu négyes már.Szóval én utána sem néztem, hogy melyik hanyasnak felel meg!Ez volt a hiba!Köszönöm még egyszer, hogy felhomályositottál!:D
2009. máj. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!