Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kötelező a T betű az auzón?

Kötelező a T betű az auzón?

Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom megerősíteni, hogy akkor emelkedőn nem fognak a fenekedbe állni. Nekem nincs T betűm, de amíg tanultam, addig az tanulóautó mögé is simán a fenekembe álltak. Persze mindig ilyen nagy fekete bmw-k, mercik. Én meg paráztam, hogy nehogy egy cm-t is hátraguruljak, ki tudja ki ül benne :D
2015. máj. 26. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, én is ezen gondolkodom. Én még csak most járok vezetni, 22 óra van mögöttem, de az oktatóm mindig azon bosszankodik, hogy az autósok zöme semmibe veszi, ha tanulóautót lát, ugyanúgy belemásznak városi forgalomban, nincs követési távolság stb. hogy nekem kell okosabbnak lennem, hogy mások hülyeségét elkerüljem. A T betű figyelemfelhívó jellegű, én úgy gondolom, hogy én majd ki fogom tenni, mert aki sz@rik rá azoknál úgyis mindegy, aki meg figyelembe veszi és ezért óvatosabban közelít meg, akkor már elkerülhettünk vele néhány balesetet. Az meg, hogy ciki vagy nem ciki kitenni az nem érdekel, számomra fontosabb, hogy ne törjem majd össze az autómat.
2015. máj. 27. 10:09
 13/13 anonim válasza:
Nekem nem volt kint, nem is hiányzott, szerencsére jó oktatóm volt, és a belvárosban tanultam vezetni, így sok tapasztalatot szereztem. Aztán mikor már kb 1-1,5 éve volt jogsim, akkor az unokatesóm autója volt nálam pár napig.. Feltűnően előzékeny volt velem mindenki..aztán rájöttem, hogy azért mert azon van T matrica.. Szóval szerintem igaza van az előttem szólónak: aki bunkó, azaz is marad matrica ide, vagy oda, de lesz aki toleránsabb lesz veled, így ha szükségét érzed, használd!
2015. jún. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!