Kötelező a T betű az auzón?
Mire gondolsz?
Oktatóautón, oktatás közben kötelező.
Friss jogsis személynek magánautóján nem kötelező. De van aki szokott ilyenkor kitenni T betűs matricát :)
És ugyan mivel, hogyan sz*patják meg az embert?
Nekem kint van a kocsin. Sajnos előfordul még, hogy lefulladok, főleg emelkedőn. Nem dudáltak még le sosem, türelmesebbek a mögöttem lévők. Ráadásul emelkedőn neki is jó infó, mert számít arra, hogy esetleg visszagurulok, így nem áll bele a s*ggembe.
Az, hogy néhányan meg nagymenőt játszanak, és ha véletlen nem megyek 50-nel, csak 45-tel, máris hűdenagyon kényszerük van előzni... legyen az ő bajuk. én attól nem kerülök hátrébb :)
Nekem annak idején azt javasolták, hogy ne tegyem ki, mert akkor direkt felhívom arra a figyelmet, hogy esetleg bénázom.
Nagyon sok olyan sofőr van, aki ezer éve vezet, mégis hülyeségeket csinál. Ezért is felesleges a T betű.
Mifelénk az öreg néniknél divat, hogy kiteszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!