A rendőrök, hogy döntik el a büntetést ha csak szimplán látják, hogy gyorsan megyek?
Ha éjszaka megyek haza,néha nehezemre esik a nyílegyenes úton 50-el menni, de betartom mert azon a szakaszon ahol oda lehetne lépni számtalan helyre eltudnak bújni a rendőrök, és el is szoktak, így nagyon kockázatos végighasítani.
De ha mondjuk 120-al megyek ami már elég jól érzékelhető, akkor azt hogy állapítja meg,hogy én annyival mentem?Mi van ha csak 80-90-el?Mert a 120 és a 90 között már nem akkora a különbség, és az sem mindegy,hogy 30-ra vagy 60-ra büntet.
De ő hogy dönti el?Meg ha végig megyek 50-el akkor is mondhatja,hogy hát én 200-al mentem, 300 ezer.
Mennyire elnézőek traffi nélkül?
Kilövik a kereket, és ha csak simán bemész az árokba, akkor 50-nel mentél, ha 2-t bukfencezel, akkor 90-nel, ha 4-et és meghalsz, akkor 120-szal. Sőt, így még is is kiderül, hogy be voltál-e kötve. Minek ide milliárdos traffipax?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!