Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményetek Mask Black...

Mi a véleményetek Mask Black videóiról?

Figyelt kérdés

Nem szeretném elmagyarázni a tevékenységét, aki nem ismeri nézzen meg pár videót tőle, és aztán írjon.

https://www.youtube.com/channel/UClXnPNufEN1P63L1VltVwBg/vid..

Én már jó néhányat megnéztem, sokszor van igaza, jó dolog,hogyha utánamegy valakinek és számon kéri a vélt vagy valós sérelmét, azonban amellett,hogy párszor igaza van, rengetegszer nincs, számtalan videójában észrevettem,hogyha nő ül a volán mögött,akkor még akár vissza is fordul, és percekig vitázik, ha viszont férfi akkor lezárja azzal,hogy megy fel a rendszámod YT-re, és elteker.

Az nem igaz,hogy férfiaknak nem mer beszólni, mert van egy-kettő amikor igazi nagydarab állatokkal vitázik, de hamar rövidre zárja a vitát, és alaposabban megválogatja a szavait, ez viszont elég szánalmassá teszi...(főleg ha még igaza sincs)

2015. máj. 8. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Van egy rakás ilyen önkéntes rendőr.

A legnépszerűbb hazaiak: Sanskritfritz, errorkahun, troger rotten, riders in the storm, sagancmbp, gepmer, bobdobalnia, TheBikeBrother, atomboy83, CyclistMachine, Saját Zsíron, Vushu, Cyclist Sapiens

Közülük a legtökösebb: Cyclist Sapiens

https://www.youtube.com/watch?v=py7yOyLLPt8

Ő oké, tökös, bátor, ezt a vadbarmot jól kiossza, igaza is van. Ez egy primitív bunkó köcsög, de a legtöbben biztos, hogy futnának előle.

Viszont alapvetően ez a biciklis elég agresszív természet. Egyből ordít. Na mindegy, nézd meg a videoit ha van kedved.

Második aki esetleg tökösnek mondható: errorkahun

https://www.youtube.com/watch?v=uFegPSPjnVY

Habár ez egy átlagos kis emberke. Kiváncsi lennék, hogy kigyúrt, nagyértékű luxusautós maffiózó kinézetűvel mit kezdene. Régebben éjszaka jártam egy éjjel-nappali pesti konditerembe, hát vannak ott arcok, akik az ilyeneket ott a helyszínen megölnék.

Mask Black-ről a véleményem? Mint a többi önkéntes rendőr. mind azért biciklizik és direkt belvárosban és soha sehol sem bicikliútat használva, hogy veszekedés legyen, legyen jó szaftos video.

Jó példa erre:

https://www.youtube.com/watch?v=Q9Xx40honCE

Oké, szabályos a buszsávban is, ez tény. De ott van a teljesen biztonságos és feszültségmentes bicikliút mellette. Csak nem ott megy, mert ott nem lenne esély veszekedésre és nem lenne izgalmas video, amit fel lehetne tölteni a youtube-ra.

https://www.youtube.com/watch?v=9sROVs6Asg8

Ezzel a fószerrel valamiért nemigazán keménykedett. Vajon miért.

Ő vele viszont igen:

https://www.youtube.com/watch?v=IWeu5ufdVVI&feature=youtu.be

Szóval, hogy véleményem? Mind élettelen, unatkozó emberke, akik azért bicikliznek csomót a belvárosban meg egyéb forgalmas helyeken, hogy veszekedhessenek és youtube sztárok legyenek. Hogy miért nem mennek sokszor bicikliúton? Néha kérdezik tőlük az autósok, akikbe belekötnek. Mert, hogy az bicikli gyalog út... Nem. A válasz azért, mert ott nem nyílna alkalom veszekedésre, nem lenne mit feltenni. Sanskritfritz-nek kiderül 1-2 videoból és kommentekből, hogy 5 gyereke van. 5 gyerek, bssza meg.. Hogy jut egyáltalán idő ilyesmire nem értem. 5 gyerek édesapja és akkor káromkodik, üvöltözik, veszekedik mindenkivel. Egyszerüen beszarás.

errorkahun-nak érdemes a kommenteket olvasni a videoja alatt amit itt belinkeltem. Nem semmi ahogy még itt is osztja az embereket, veszekedik.

Véleményem szerint nincs pénzük elmenni ide-oda, utazni, stb, unatkoznak, biciklire pattanak és veszekednek. Hát könyörgöm egész nyáron is ezt csinálják, mint az év többi szakában, ott vannak a dátumok, hogy mikor töltik fel. Karácsony, húsvét sincs ezeknél. Nincs életük a veszekedésen és a youtube-n kivül és így élik ki magukat.

Egyszer majd összetalálkozik mind a megfelelő emberrel.

2015. máj. 8. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Elismerem sokszor igazuk van, de akkor sem normális, hogy ebből áll az életük, hogy mindenkivel veszekednek.

Meg nőket kváznak le, nem tudom mennyivel jobbak a szabálysértő autósoknál amikor ők meg ennyire becsületsértő magatartást tanusítanak.

Hetente-két hetente amúgy végignézem az új videoikat.

Jók amúgy egyfelől ezek a videok, mert megdöbbenek jó párszor mikor nézem ezeket, hogy milyen emberek vannak.

De sokszor túlzónak találom. Nézd meg amit linkeltem a fehér Skodás videot. Az egy tök kedves, rendes, jóleljű csávó, egyszer se fenyegette. Nem érdemelte meg, hogy ott csesztesse. A BMW-s viszont kva anyázott, vele miért nem volt olyan kemény?

2015. máj. 8. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Szóval én nem tudom hova vezet az ilyen életforma. Akit tökösnek mondtam is látszik, hogy egy flusztrált melóscsávó.

Szerintem össze kéne gyűjteni autóra,nyaralásra, vagy barátnőt szerezni, vagy kimenni külföldre melózni amikből jó életük lehet. Normális emberek nem csinálnak ilyesmit.

2015. máj. 8. 22:09
 4/5 anonim válasza:
81%

Akkor kezdtem el nézni a videóit amikor felnőtt fejjel újra bringázásra adtam a fejemet. Nagyon hasznosnak találtam és azóta is annak találom ezeket a videókat, jó, hogy nem saját bőrön kell megtapasztalni ezeket a veszélyes helyzeteket, hanem így valamennyire lehet előre készülni rájuk, több sejtésem van arról, hogy mire számíthatok tekerés közben.

Abba nem mennék bele, hogy az egyes videókon igaza van-e vagy sem (ettől függetlenül hasznosak, abból is lehet tanulni ha ő hibázott), konkrét esetektől érdemes csak vitatkozni, de inkább külön kérdésben, általánosságban csak végtelenre nyúlna és értelmetlen lenne a vita.

Azt, hogy kinek megy utána döntse el ő, nem hinném, hogy jogunk lenne bármire is kötelezni. Ha egy embert meggyőz és az legközelebb normálisabban fog vezetni már megérte. Ha itthon is lenne roadsafe ( [link] akkor erre sem lenne szükség.

2015. aug. 14. 12:13
 5/5 anonim válasza:
82%

Amíg nem próbáljátok ki, hogy bringával közlekedtek a városban, addig nem látjátok az előnyét, és csak "szándékos kötekedés" és "sok szabadidejük van" véleményen lesztek. Az a vélekedés sem segít sokat, hogy csak akkor vagy valaki, ha autód van, mert az többe kerül a bringánál.

Én is bringával járok városban, mert gyorsabb, mint az autó. Bizony, gyorsabb.

Vagy ha már felhoztam. Sokszor túrnak le, 2 autó hosszal a lámpa előtt, olyan kocsikkal, amik nagy jó indulattal is max. 100 ezret érnek, mindezt egy fél millás bringán ülve élem át. Tehát a fenti álláspontot használva, neki kéne lehúzódni és megköszönni, hogy elengedhetett.

2015. aug. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!