Ha elbújnak a rendőrök akkor valószínűleg nem traffiznak?
Van egy szakasz ahol a lakott terület tábla után sincsenek nagyon házak és az út csábítóan egyenes, így sokan nem lassítanak le a 90-ről, és egy kapubejáróban elrejtőztek a rendőrök, én mindig lelassítok, de gondoltam na most nyomom 90-el, aztán megláttam a H Astra orrát, rögtön fékeztem és 50-el elhaladtam a rendőrautó előtt.
Remélem nem traffipaxoltak mert akkor sanszos,hogy 70-el bemértek, az meg 30 ezer.
Ami megnyugtat,hogy többször is hallottam rövid ideig tartó szirénázást meg az UFO hangot amivel megállítanak, így bízom benne,hogy inkább a gyorshajtók után eredtek.
(Merőlegesen álltak egy fal takarásában)
1-es
Ebben biztos voltam, de erre rájöhettél volna,ugyanis írtam,hogyha trafizztak akkor az 30 ezer lesz, és azt is írtam,hogy mikor elmentem előttük akkor már 50-el mentem, tehát eleve 50-el nem mérnek be és nem kapok 30 ezres csekket, magyarán tudom,hogy mikor már észreveszem őket akkor rég le vagyok fotózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!