Mért nem autó márka szerint fizettetik a büntetést a szabálysértőkkel? (drágábbra több büntetést)
Szerintem inkább a bevallott jövedelem alapján kellene differenciálni, de ugye most nem ilyen időket élünk, lásd az egységes szja-kulcsot. Persze ismerünk minimálbérre bejelentett vállalkozó-rokonokat sokmilliós autókkal, de azért a mai világban egyre nehezebb ügy a jövedelmek eltitkolása.
Azonban a döntéshozóink többsége pénzes ember. Nem fognak az Igen-gombhoz rohanni ez ügyben.
21:30 jövedelemarányos büntetésnél az sem lenne gond.
21:50 ha embert ölsz autóval azért nem pénz büntetés jár az teljesen más ügy.
Suzukiból is van 80 ezres swift meg 1.2 milliós swift.
BMW-ből is van E30-as 300 ezres meg E92-es 6 milliós.
Nem értem hogyan passzolhatna az elméleted.
Persze van benne ráció, mert a csórit is behúzzák 30 ezerrel ha 15km/h-val túllépi a sebességet, viszont a drága autó tulajoknak nem a pénz hanem a büntetőpont az érvágás.
18 pontnál le kell adni a jogsit és újravizsgázni
szerintem meg fizessen a suzukis többet, többet is kockáztat
a merciben jobb fékek vannak, több biztonsági berendezés, ezért azonos mértékű sebességtúllépés esetén több esélye van a gyalogosnak túlélni, tehát a suzukis többet kockáztat
haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!