Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mért nem autó márka szerint...

Mért nem autó márka szerint fizettetik a büntetést a szabálysértőkkel? (drágábbra több büntetést)

Figyelt kérdés
egy azonos szabálysértésért ugyanannyit fizet egy 15 éves suzuki mint egy vadiúj merci vagy még durvább felsőkategóriás autó sofőrje.nevetséges.ha azt mondom 30ezer azt megérzi egy suzuki sofőrje.de egy porsche-ból röhögve kifizeti bárki.
2015. ápr. 7. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
Hát akkor ennek kapcsán gondolja meg a gazdag, hogy kinek adja a kocsiját kölcsön. Ugyanígy a cég is.
2015. ápr. 7. 21:06
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
És mi van ha gazdag de suzukija van? :D
2015. ápr. 7. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a bevallott jövedelem alapján kellene differenciálni, de ugye most nem ilyen időket élünk, lásd az egységes szja-kulcsot. Persze ismerünk minimálbérre bejelentett vállalkozó-rokonokat sokmilliós autókkal, de azért a mai világban egyre nehezebb ügy a jövedelmek eltitkolása.

Azonban a döntéshozóink többsége pénzes ember. Nem fognak az Igen-gombhoz rohanni ez ügyben.

2015. ápr. 7. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem minden olyan balesetet okozótól el kellene venni a jogosítványt, aki miatt meghal vagy lerokkan valaki. Nincs az a pénz, ami ilyen veszteségeket pótolni tudna.
2015. ápr. 7. 21:50
 15/17 A kérdező kommentje:

21:30 jövedelemarányos büntetésnél az sem lenne gond.

21:50 ha embert ölsz autóval azért nem pénz büntetés jár az teljesen más ügy.

2015. ápr. 7. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Suzukiból is van 80 ezres swift meg 1.2 milliós swift.

BMW-ből is van E30-as 300 ezres meg E92-es 6 milliós.

Nem értem hogyan passzolhatna az elméleted.

Persze van benne ráció, mert a csórit is behúzzák 30 ezerrel ha 15km/h-val túllépi a sebességet, viszont a drága autó tulajoknak nem a pénz hanem a büntetőpont az érvágás.

18 pontnál le kell adni a jogsit és újravizsgázni

2015. ápr. 8. 09:45
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem meg fizessen a suzukis többet, többet is kockáztat

a merciben jobb fékek vannak, több biztonsági berendezés, ezért azonos mértékű sebességtúllépés esetén több esélye van a gyalogosnak túlélni, tehát a suzukis többet kockáztat

haha

2015. máj. 19. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!