Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért veszít az autó a gyorsul...

Miért veszít az autó a gyorsulásból?

Figyelt kérdés

99-es automata Cherokee-m van, tegnap előzni akartam vele, már az előzött járművel egy vonalban voltam mikor hirtelen éreztem,hogy elkezd lassulni, először azt hittem az előzött autó begyorsított, de ránéztem mutatóra és stagnált, tövig nyomtam a gázt és iszonyú nehezen kezdett felkúszni így végül a fékbe tapostam és visszatértem a sávomba, nem mondom,hogy húzós helyzet volt, de megijedtem. (utána ment rendesen)

Ha visszaemlékszem talán már csinált ilyet, csak akkor nem ilyen helyzetben, tehát nem volt annyira feltűnő.

Egyszer hasonló helyzetben volt részem manuális váltós autóval, akkor túl hamar váltottam és belassult, ezért arra gondoltam,hogy talán a váltónak van baja?

2015. febr. 24. 16:53
 1/3 szántóvető ***** válasza:
nem kap üzemanyagot a motor,valószínűleg elektronikai gond lesz tehát vidd el diagnosztikára mert így nem lehet közlekedni,balesetveszélyes.a váltónak semmi baja szerencsédre.
2015. febr. 24. 17:03
 2/3 vatafak ***** válasza:
velem ganyé üzemanyag is játszott ilyet, kellet vagy két full tankolás mire kitakarodott a nyavalyás
2015. febr. 25. 13:14
 3/3 anonim válasza:

Az automata a hibája:

amikor nagyobb erőt kell hirtelen kifejteni, akkor nem kapcsol vissza, ezért kissebb erővel bír kigyorsítani, ilyenkor megpróbálja a motorról egy kicsit levenni a terhet, ezért lényegében egy "eco" módot csinál.

(kézivel nem történt volna meg)

2015. márc. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!