Vizéli László kérdése:
Milyen autógumit vegyek? Új olcsó budget vagy használt prémium, középkategória?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 14:48
1/12 A kérdező kommentje:
Új felnit veszek a nyárra, és nem biztos hogy fog telni vadi új prémium/középkategóriás gumira is mellé. Ha ez így alakulna milyet vegyek? Valami öreg prémium gumit, vagy új ólcsó budget? Zömébe városba használom az autót normál tempóval, néha pályán (60km) megengedett sebességgel. Véleményetekre lennék kíváncsi.
2015. febr. 19. 14:52
2/12 anonim válasza:
A budget és a középmezőny között a normál méretekben már nincs akkora árkülönbség. Szerintem egy Hankook vagy ilyesmi még kibírható árban van és azért mégsem wanli..
3/12 viktorvarga válasza:
olcsóbb gumiból nekem a debica téligumi tetszett régebben,árban is jóvolt.
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a sunák bukni fognak a kocsidra, mert van rajta egy szép felni. De ezen majd akkor fogsz elgondolkodni, ha kis kanállal vakarják össze a csajt a 7es útról, mert sz-r gumit vettél, amivel nem tudtál fékezni egy vizes kanyar előtt. Ne legyél sz-rrágó, előbb a jó gumi, utána a felni!
5/12 A kérdező kommentje:
A mostani felnit mindenképp cserélem mert görgőzni kell javíttatni, és akkor is csak egy ütött kopott valami marad. Az autó nem csajozó kellék (nem fiatal suhanc vagyok friss jogsival meg autóval). És csupán véleményekre vagyok kíváncsi nem kritikákra. De jelen állás szerint megveszem a felnit és gumit még nem rakatok rá hanem használom a mostanit. Mindenkinek megy amúgy a zöld kéz és köszi a válaszokat.
2015. febr. 19. 16:46
6/12 anonim válasza:
Szerintem az "alig használt 90%-os gumi" igazából városi legenda. Nagyon ritka, hogy valaki tényleg eladja a még jó, de használt gumiját - ugyan miért tenne ilyet? Az nem olyan mint az autó - 3-4 év alatt elkopik - biztos akad, aki éppen meg akar szabadulni tőle, na de nem annyi, mint amennyi hirdetést látsz használt gumivan. Persze a rosszabb gumisok meg pár hasonszőrű nepper vígan el tudja adogatni a roncsautókról leszedett meg külföldről behozott gumikat is, mert a vevő úgysem fogja nézni, hogy mennyi még rajta a profilmélység, meg hogy hányszor lett javítva... Szóval szerintem használt gumit semmiképpen ne!
7/12 anonim válasza:
Én mindig használt gumit veszek valami márkásat amin még van 4-5mm. Ezzel 2-3 évig is eljárok és semmi baja nem volt egyiknek sem . Darabja 4-5 ezer egy olyan guminak amiből egy új kerül 15-20 ezerbe és ennyiért soha nem is venném meg. Olcsó kínai új gumit egyszer vettem meg is bántam, esőben úgy csúszott mint a jég.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezt a használt minőségit meggondolom még. A mostanit én is használtan vettem nem volt vele különösebb bajom. De csere érett. 2 nagyon kopott, meg igazából szerintem már öregek is.
2015. febr. 20. 07:05
9/12 anonim válasza:
Vidéken érdemes venni használt gumit lomisoknál. Ezek "szerzett" gumik, sokat adnak el alufelnivel együtt, olcsón.
(Ugyanott olcsó és márkás kerékpárok, kerti kisgépek, eredetiség igazolása nélkül)
10/12 A kérdező kommentje:
Megjött a felni, és végül Hankook Optimo K415-ös új gumik mennek rá.
2015. febr. 25. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!