1/11 anonim válasza:
Személygépkocsival nem kell, az csak másodrendű főút.
2/11 anonim válasza:
Autópályákon és autóutakon kell csak fizetni személyautóval, főutakon nem!
3/11 anonim válasza:
Most még nem de várjuk ki a végét, lesz itt még főútadó is.
4/11 anonim válasza:
Most komolyan, itt mindenki gyengeelméjű? Főutak, vagy alacsonyabb rendű utakról egy büdös szót sem szólt senki!!!! Csak eddig ingyenes AUTÓPÁLYA, el tudod olvasni? AUTÓPÁLYA szakaszok lettek fizetősek, szemét módon.
5/11 anonim válasza:
Na meg persze még szemetebb módon a reptér felé vezető egyetlen utat is fizetőssé tették - mondván, hogy az gyorsforgalmi út.
6/11 anonim válasza:
Kedves "AUTÓPÁLYA" hozzászóló. Az M0 mióta AUTÓPÁLYA?? Vagy a bevezető utak Bp-re? Az autópálya nem attól az hogy van a nevében M betű. A városi bevezető szakasz se az. Ezért írtam hogy csak idő kérdése ,lesz ez még így se, és földútadó is.
7/11 anonim válasza:
Tévedtek. Nálunk a 61-es főúton is kell fizetni (Somogy). Oké, az autóút, egy elkerülő, de akkor is az hivatalosan a 61-es.
8/11 anonim válasza:
"Tévedtek. Nálunk a 61-es főúton is kell fizetni (Somogy). Oké, az autóút, egy elkerülő, de akkor is az hivatalosan a 61-es."
Nincs tévedés, s nem tartozik a kérdéshez. Az ott autóút.
9/11 anonim válasza:
Igen autóút, de főút is egyben. A városon a 611-es főút megy át, az elkerülőn megy a 61-es főút, ami fizetős lett.
És erre reagáltam:
"Autópályákon és autóutakon kell csak fizetni személyautóval, főutakon nem!"
10/11 anonim válasza:
Bocs, 610-es főút, elírtam, de ez a lényegen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!