Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga: a vizsgadíjon...

Forgalmi vizsga: a vizsgadíjon felül még az óra díját is ki kell fizetni?

Figyelt kérdés
B kat. jogsiról van szó, ilyenkor a vizsgánál a szokásos óradíj+a vizsgadíj (az a 11ezer Ft), amit fizetni kell?

2014. okt. 1. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Csak a vizsgadíjat jobb esetben.

Aztán ha olyan vb-t fogsz ki, akkor lehet elővenni a Deákigazolványt.

2014. okt. 1. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? De nekem az oktatóm elkérte a vizsgára az óradíjat is, akkor most mit csináljak?
2014. okt. 1. 20:07
 3/5 Dörmögő ***** válasza:
100%
Tudomásom szerint 30 óra a kötelező, és a 30-ik óra lehet a vizsga is egyben. Egyébként miért háborít fel hogy a vizsgára is elkérik az óradíjat? Tőlem is elkérték, és én ezen nem csodálkoztam. Ugyanis ugyanúgy vezettem mint a többi órán, ezért az iskolának ki kellett fizetnem a vezetési órát nekem is. Plusz a vizsgadíj, de azt már nem az iskola kapja.
2014. okt. 1. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Rendben, értem, ha mástól is elkérték, akkor természetesen nem háborít fel.

Köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 1. 20:32
 5/5 egySanyi ***** válasza:
Sima óradíj is megy a vizsgára, még viccelt is velem az oktató, hogy lehetőleg ne a legdrágább (vizsga) óra tartson csak 5 percig.
2014. okt. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!