Szerintetek nem kéne olyan tábla, hogy jobbkezes utca következik?
Én viszont láttam már olyat, hogy a nap miatt nem látni. Azért írtam.
Ugyanazt kell tenned mindkettőnél.
Ilyen táblára azért nincs szükség, mert a forgalmi rend változásról más tábla tájékoztat.
Amennyiben egy olyan utcában haladsz ahol volt egy jobb-kezes utca, az összes többi is az lesz. Ellenben, ha az első bekötőútnál elsőbbségadás tábla van (tehát védett úton közlekedsz), akkor a többinél is annak kell lennie.
Amennyiben ez a rendszer változik, akkor vagy elsőbbségadás, vagy stop, vagy egyenrangú kereszteződésre figyelmeztető táblát fogsz találni.
Persze ez addig igaz, amíg Józsika nem lopja le a táblát, vagy a közmunkások nem olyan helyre teszik ahol nem látszódik.
#6--->"Nem kell tábla. Ha nem ismeri fel valaki a helyzetet, akkor ne vezessen."
Apukám mutatok én neked 30 olyan helyet,ahol teis csak lesnél mint hal a szatyorban.
Nem úgy kéne okosnak lenni hogy begyakorolsz egy adott útvonalat a gyár,-és a panel között ahol laksz.
Autókázz egyszer a 17.ker-ben,lehetőleg sötétedés után,ezt javaslom,mielőtt másokat kioktatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!