Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek nem kéne olyan...

Szerintetek nem kéne olyan tábla, hogy jobbkezes utca következik?

Figyelt kérdés
Néha nem is lehet látni az elsőbbségadás tábla hátulját(ha nem jobb kezes)
2014. dec. 28. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én viszont láttam már olyat, hogy a nap miatt nem látni. Azért írtam.

Ugyanazt kell tenned mindkettőnél.

2014. dec. 28. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ilyen táblára azért nincs szükség, mert a forgalmi rend változásról más tábla tájékoztat.

Amennyiben egy olyan utcában haladsz ahol volt egy jobb-kezes utca, az összes többi is az lesz. Ellenben, ha az első bekötőútnál elsőbbségadás tábla van (tehát védett úton közlekedsz), akkor a többinél is annak kell lennie.

Amennyiben ez a rendszer változik, akkor vagy elsőbbségadás, vagy stop, vagy egyenrangú kereszteződésre figyelmeztető táblát fogsz találni.

Persze ez addig igaz, amíg Józsika nem lopja le a táblát, vagy a közmunkások nem olyan helyre teszik ahol nem látszódik.

2014. dec. 29. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:

#6--->"Nem kell tábla. Ha nem ismeri fel valaki a helyzetet, akkor ne vezessen."

Apukám mutatok én neked 30 olyan helyet,ahol teis csak lesnél mint hal a szatyorban.

Nem úgy kéne okosnak lenni hogy begyakorolsz egy adott útvonalat a gyár,-és a panel között ahol laksz.

Autókázz egyszer a 17.ker-ben,lehetőleg sötétedés után,ezt javaslom,mielőtt másokat kioktatsz.

2014. dec. 30. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!