Miért nem foglalkoznak a rendőrök például egy ilyennel?
Főúton mentem és "elbambultam" így csak későn tűnt fel,hogy le kéne kanyarodnom és bár egyértelmű volt,hogy 4-esben és az ahhoz járó sebességgel nehéz lesz kanyarodni és még az index is lemaradt, de fékeztem és betekertem a kormányt kis ívben mivel a mellékutcából nem jött senki, gondoltam nem baj ha átmegyek a másik sávba, csakhogy kis híján még az útról is majdnem lementem mert csúszott, feltűnő voltam...
Ezt egy parkoló rendőrautó mellett álló rendőr páros is látta, megvetően rázták a fejüket és jól megnéztek, de semmit sem csináltak, pedig számítottam rá,hogy esetleg utánam jönnek.
Persze nem baj, de azért mégsem jó,hogy egy ilyenre nem reagálnak mert azért megérdemeltem volna a büntetést bár tudtam,hogy nem egyszerű amit csinálok, egyértelműen aláírom,hogy nagy hülyeség volt.
(Én is megnéztem a rendőrautót és nem volt narancssárga matricája,ergo nem rögzített képet)
Amint elmondod milyen szabalyt sertettel meg, megkapod a buntetesedet.
Hogy kaptal te egyaltalan jogositvanyt?
Ha nem követtem el semmit sem,akkor mire fel kérdezed,hogy hogy kaptam jogosítványt?
Egyébként még a közúti veszélyeztetés is simán állhat a gyorshajtás mellett. (egyébként 50-ről fékeztem)
Szia!
Nem nagyon értem mit is szeretnél kérdezni...?!?
Biztos rendőrautó volt?Nem valamelyik biztonsági cég hasonló járműve...?
Azért ők sem büntetnek mindenre, látták, hogy elnézted.
A közúti veszélyeztetés az más, attól messze álltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!