Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem foglalkoznak a...

Miért nem foglalkoznak a rendőrök például egy ilyennel?

Figyelt kérdés

Főúton mentem és "elbambultam" így csak későn tűnt fel,hogy le kéne kanyarodnom és bár egyértelmű volt,hogy 4-esben és az ahhoz járó sebességgel nehéz lesz kanyarodni és még az index is lemaradt, de fékeztem és betekertem a kormányt kis ívben mivel a mellékutcából nem jött senki, gondoltam nem baj ha átmegyek a másik sávba, csakhogy kis híján még az útról is majdnem lementem mert csúszott, feltűnő voltam...

Ezt egy parkoló rendőrautó mellett álló rendőr páros is látta, megvetően rázták a fejüket és jól megnéztek, de semmit sem csináltak, pedig számítottam rá,hogy esetleg utánam jönnek.

Persze nem baj, de azért mégsem jó,hogy egy ilyenre nem reagálnak mert azért megérdemeltem volna a büntetést bár tudtam,hogy nem egyszerű amit csinálok, egyértelműen aláírom,hogy nagy hülyeség volt.

(Én is megnéztem a rendőrautót és nem volt narancssárga matricája,ergo nem rögzített képet)

2014. dec. 19. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Amint elmondod milyen szabalyt sertettel meg, megkapod a buntetesedet.

Hogy kaptal te egyaltalan jogositvanyt?

2014. dec. 19. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyes, relatív gyorshajtás. Kanyarodáskor nem mindegy, hogyan választod meg a sebességet.
2014. dec. 19. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:

Ha nem követtem el semmit sem,akkor mire fel kérdezed,hogy hogy kaptam jogosítványt?

Egyébként még a közúti veszélyeztetés is simán állhat a gyorshajtás mellett. (egyébként 50-ről fékeztem)

2014. dec. 19. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem nagyon értem mit is szeretnél kérdezni...?!?

Biztos rendőrautó volt?Nem valamelyik biztonsági cég hasonló járműve...?

2014. dec. 19. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a rendőrségre és jelentsd fel magad, hátha foglalkoznak vele.
2014. dec. 19. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért ők sem büntetnek mindenre, látták, hogy elnézted.

A közúti veszélyeztetés az más, attól messze álltál.

2014. dec. 19. 16:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem volt rajta matrica, még rögzíthetett, mivel minden járőrkocsiba szereltek csak a cimke lett kevés.
2014. dec. 19. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert más feladatuk volt; nem tudnak minden szabálytalankodónak utánamenni.
2014. dec. 19. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Most ez olyan dolog, hogy örülj neki, hogy elnézték, bár sokkal nagyobb gond lett volna ha jön valami épp a szembe sávban... én a helyedben inkább továbbmentem volna picit egyenesen és visszafordulok biztonságosan.
2014. dec. 19. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Mazochista vagy?
2014. dec. 19. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!