Ha az autómba nem gyári xenon van, hanem én én építettem be, akkor az műszakin megfelel, vagy belekötnek? Illetve a rendőrök foglalkoznak vele?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 23:51
1/3 anonim válasza:
Nem felel meg. HID-fényforrásból (avagy xenonlámpa) csak a gyári beépítésű felel meg. Műszakin szeretnek rászállni (a vetítési képe sem mindig szabványos, azt meg látják rögtön), a rendőröknél pedig hangulata válogatja. Ha viszont parabolatükrös vagy FF-fényszóróba építed be, biztos, hogy feltűnő lesz, mert még jó beállítás mellett is szórni fogja a fényt.
2/3 anonim válasza:
Illetve akitől megvásároltad, neki lett volna a felelőssége figyelmeztetni téged erre. Műszaki idejére tedd vissza az eredeti izzót a kocsiba.
3/3 anonim válasza:
A lámpamosó hiánya és az automatikus magasság állítás hogy ne vakítsa a szembejövőt, a probléma.Tehát ezek hiánya bukás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!