Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Elvehetik a jogosítványomat?

Elvehetik a jogosítványomat?

Figyelt kérdés
Németországba dolgozok egy csomagszállító cégnél, július 7.-én telepített traffi lefényképezett. 4 hónapra rá jött ki a levél a főnökömnek h gyorshajtásom volt de h mennyivel léptem túl az nem szerepelt benne csak az h az adataimat kérik. Elvileg ahol bemértek 70es tábla volt 90 körül mehettem. Miért nem küldték ki egyszerűen a csekket?
2014. nov. 25. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

NémetországbaN dolgozol.

Ott se küldik ki a csekket, csak akkor ha a tulajdonos nyilatkozott arról, hogy ki vezette a járművet. Visszamegy az adatközlő, és majd azután kapod te a csekket. A mellékelt határozatban benne lesz az is, hogy mennyivel mentél. A jogsidat nem vonják be, gyorshajtásért nem nagyon szokták.

Szerintem.

2014. nov. 25. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
A főnököm megadta az adataimat, németországban dolgozok de ausztiában mértek be.
2014. nov. 25. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Jött már róla egy postai értesítő, h csak személyesen vehetem át. Ezeket nem csak egyszerűen bedobják a postaládába?
2014. nov. 25. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Jogosítványt csak ezen esetekben veszik el:

1. Kárt okozol vmilyen tárgyban (villanyoszlop, parkoló autó, stb.) és a helyszínt minden további intézkedés nélkül elhagyod, azaz ,,cserbenhagysz"

2. Olyan balesetet okozol amiben személyi sérülés keletkezett

3. Ittasan vagy tudatmódosító szer hatása alatt vezetsz (lásd Stohl András)

2014. nov. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!