Lehet hogy megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Sehol nem álltak az út szélén, de rossz érzésem van.2014. nov. 15. 13:22
1/11 anonim válasza:
Jó, hogy ez ilyen bőven kifejtetted. A magyar jogszabályok szerint 6-8 év elzárást kaphatsz.
2/11 A kérdező kommentje:
Gyorshajtás, életemben először tesztautóval, a faszi mellettem mondta hogy nyomjam neki.
2014. nov. 15. 13:36
3/11 anonim válasza:
Az öcsém epic kérdés xdddddd
Az első jól írta, 6-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnek érte.
4/11 A kérdező kommentje:
Azért nekem annyira nem vicces.
2014. nov. 15. 13:39
5/11 anonim válasza:
Hát, ha ennyire befolyásolható vagy.
6/11 anonim válasza:
Tesztelted, hogy gyilkos vagy? Te nyomod neki, s ha elvasalsz valakit, akkor az megy le a földbe, aki meg mondta, hogy nyomjad röhög egy jót. Esetleg kapsz csomagot tőle.
Ki vezeti az autót? Te. A te felelősséged. Ha neked ennyi elég, s nyomod, akkor el kell venni tőled a jogosítványt.
7/11 A kérdező kommentje:
Jujj azért ne ennyire gondoljunk hogy kétzázzal városba.
Hanem autóúton 90 helyett 110 és autópályán 130 helyett 160 környéke.
2014. nov. 15. 14:32
8/11 anonim válasza:
Pályán ha 150 - nel mész (óra szerint), objektív felelősség alapján - tehát utólagosan - nem fognak megbüntetni. A 160 már határeset. Mit izgulsz? Én rendszeresen elnyomom pályán 200 - ig, 1 - 2 perc, "kikormolom" a kocsit, aztán visszalassulok 150 környékére. Ha tuti biztos akarsz lenni, akkor meg tartsd be a kódexet.
9/11 anonim válasza:
Koma, ha csak ennyi, akkor az még nem vészes. Emiatt ne boruljon fel a napi kétszeri székelésed. Max 30 ezres csekket kapsz, persze mérésenként, ne idegeskedj feleslegesen.
10/11 anonim válasza:
Na és tetszett legalább a faszi, ha nyomtad? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!