Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tippeljetek, milyen autó volt?

Tippeljetek, milyen autó volt?

Figyelt kérdés

Mai nap szépen nyugodtan krúzolok 50-el a kis Opelemben, erre megjelenik a tükörben egy nagy kék kombi villogtatva, letolva az útról.

Amint lehetősége lett előzött, de úgy hogy szemből két busz egymás után.

Az első előtt alig fért be, satuznom is kellett hogy ne legyen baleset, a másik busz és egy, az útra félig belógó Mazda közt csak úgy fért el hogy a busz, tele emberekkel lement a padkára.

Emlegettem is az anyját és a legősibb foglalkozást egyszerre.

Pár száz méter múlva leáll az út szélére és amikor odaértem mellé index ki és tükör nélkül rámrántja a kormányt.

Centiken múlott hogy ne menjek a gyökérnek neki.

Le is dudáltam a francba.

A legjobb viszont, hogy a rendőrök pár méterrel arrébb traffiztak, de semmit nem csináltak.

2014. nov. 8. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Legközelebb "krúzolj"minimum a megengedett 70-el,zárkózz fel az előtted haladóhoz,és így talán nembacod fel a mögötted haladó autóstársaid agyát...
2014. nov. 12. 08:22
 12/12 A kérdező kommentje:
11: oké legközelebb direkt gyorshajtok és tolok le mindenkit az útról ;)
2014. nov. 12. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!