Ha felveszek egy rendőr egyenruhát, és kiállok irányítani a forgalmat, akkor mennyi idő múlva jönnek rá, hogy nem vagyok rendőr?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 18:15
1/7 anonim válasza:
Ha nem tanultad a karjelzéseket, akkor inkább úgy kéne feltenned a kérdést, hogy "mennyi idő múlva visznek be?"
2/7 anonim válasza:
Áh, a karjelzések nem számítanak. Több hónap alatt talán 1 rendőrrel találkoztam aki szabályosan használta a jelzéseket forgalomirányítás szempontjából.
3/7 anonim válasza:
Ha nincsenek elromlott sárgán villogó lámpák a közeledben és egyébként minden út a kereszteződésben jól járható, akkor az első járőr fog továbbvinni. Ha rossz a lámpa, akkor talán 10perccel több időd van, amíg lekérdezik, hogy ez itt mi.
4/7 anonim válasza:
Amíg az első rendőr meg nem lát, legkésőbb addig míg az első szolgálatban lévő rendőr meg nem lát.
5/7 anonim válasza:
Amúgy azt vágod ugye, hogy ez súlyos büntény?
6/7 anonim válasza:
nem kell fosnod, órákig irányíthatsz kedvedre, senki nem fog rájönni
7/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy törvényellenes.
2014. okt. 9. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!