Vezetethet autót olyan ember aki nem lát semmit?
Figyelt kérdés
mert van ilyen a környékünkön is aki igy vezet.az ilyenek hogy adnak jogsit,ha teljesen vak?2010. jan. 19. 20:32
1/13 anonim válasza:
Gondold végig: ha valakinek már kicsit is rossz a látása, akkor már feltüntetik a jogsiban, hogy csak szemüvegben vezethet. Épp ezért vak embernek TILOS autót vezetni, hisz nem látja a forgalmi helyzeteket. Szerintem szólj a rendőröknek, ha ilyet látsz.
2/13 anonim válasza:
Vezethet, mert ugye a kocsi benzinnel megy...
Jogsit természetesen nem kap.
3/13 anonim válasza:
Szerintem ilyen nem lehet, ha valaki nem lát = vak, az nem tud (fizikailag) vezetni, mert honnan látná a többi résztvevöt?
4/13 anonim válasza:
nem hiszem el h van olyan aki ilyet kérdez
5/13 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen idiótát kérdezni??? Aki vak az csak az első villanyoszlopig tud vezetni...
6/13 anonim válasza:
Persze, ahogy egy süketből is lehet hangszerhangoló!:)))
7/13 anonim válasza:
Higyjétek el nem volt idióta a kérdése. Az az orvos az idióta, aki megadta neki a jogsit, de lehet pénzt adott érte.Én is ismerek ilyen embert, szerencsére a falun kívül nem megy, de aki már messziről meglátja az autóját fejvesztve menekül előle.
8/13 anonim válasza:
Nem is tud vezetni mert nem látja az utat.
9/13 anonim válasza:
Egy ilyen ember még a parkolóból se tudna kiállni... Ez egy hülye kérdés.
10/13 anonim válasza:
Szerintem még az sem vezethet aki ilyen kérdést feltesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!